Siema, mam pytanie, czy dam na ofie sam rade 69 lvlem knight? Dobre skille i eq, nie obchodzi mnie, że będzie waste, bo mam w chuj loota. :P
Wersja do druku
Siema, mam pytanie, czy dam na ofie sam rade 69 lvlem knight? Dobre skille i eq, nie obchodzi mnie, że będzie waste, bo mam w chuj loota. :P
tak dasz rade
Jakieś taktyki polecacie? Poison bomby czy coś?
jak będziesz biegał wokół fortecy to bomby i walle nie będą zbyt potrzebne
jak wchodzisz do fortecy to mogą się przydać ale tylko w podziemiach
ja sam na 63 lvlu tam expiłem na 0 i +1, czasem zszedłem na -1(tylko koło drabiny żeby nie iść na warlordy) i lajtowo było, jak się dobrze biega to tylko softów się używa
@edit
aha ty tam nie chcesz expić tylko questa robić :D
gdy zejdziesz na -2 przebiegasz na prawo i rzucasz poison walle, po kolei wszystko ubijasz, potem przechodzisz przez bramke lvlową, możesz rzucić poison walla i powoli lurować. Jak już wszystko ubijesz stań na tronie na samej górzej sali, zarzuć się poison wallami i bombami i napisz do króla hi.
Dasz rade na lozie
Na przyszlosc tematy nazywaj normalnie ,bo zwiazku z pytaniem nie widze.
Jemu chodzi o misje djinn questa, ta ktora jest na ofie, a nie o exp. Ja robilem tak ze wbiegalem na haste i bieglem od razu w prawo. tam jest taki korytarz na 3 sqm chyba, to tam rzucasz poison walla i jak nie zaatakujesz orca to nie przejdzie przez niego. Przy krolu tez rzucasz poison walla w korytarzu i powoli zabijasz po jednym orcu.
Djin Quest - misja na of'ie jest, co do pana @up2
Gdy robiłem djina, miałęm takim lvl jak ty. też knight.
weź 350~~ manasów i z 50 SHP. Gsy będziesz schodził do respu na dole (tam gdzie dragon) od razu weź na siebie ze 3 warlordy i wal z grana i tak pare razy aż wszystko wybijesz. Jak ci dużo hp zjadą miej przygotowane shp. Dalej to już dojdziesz sam tylko nie luruj na siebie za dużo.
btw. misja na ofie to mały pikuś w porównaniu do misji z wieżą djinów ;-)