witam mam proble zeby ustawic uzycie healt potiona mniej niz 300 i nie uzywa . wszystko ladnie pieknie mi biega ale niewiem co trzeba zrobic zeby dzialaly te poty . Z gory dziekuje za wyjasnienie.
Wersja do druku
witam mam proble zeby ustawic uzycie healt potiona mniej niz 300 i nie uzywa . wszystko ladnie pieknie mi biega ale niewiem co trzeba zrobic zeby dzialaly te poty . Z gory dziekuje za wyjasnienie.
ustawiasz to tak
zakres hp 0 do 300 dokładnie
zakres many 0 do 100% w procentach
http://img853.imageshack.us/img853/3...enieneobot.png
Dodam tylko, że wskazane jest posiadanie danego Health Potiona na hotkeyu (najlepiej od F1 do F12).
i radziłbym zmienić szybkość spamu na 1000-1100 bo będzie pił po 2 potiony. przynajmniej u mnie tak było przy szybkim spamie
dziekuje bardzo pieknie ;] jedyne czego nie bylo to nie wiedzialem ze trzeba ustawic tam zakres many<lol>;/
Dziekuje raz jeszcze;*
A i jeszcze małe pytanko jak zrobic zeby jadl fooda z bp ? jakis konkretny skrypt ? food tez ustawiony pod hotem ?
Rice ballsy , albo brown muchomorki
jak spam ustawiony na mniej niz 400-800 bedzie wlasnie po 2 poty pil
ja zwykle mam 500-1000 ale przy 400-800 nic złego się nie działo
skrypty na jedzenie:
Kod:auto(300000,600000)
eatfoodfull()
Kod:auto(600000)
eatfood()
dodajesz do listy stałych i uruchomiony na takKod:auto(30000,180000)
for i=1, math.random(1,10) do
eatfood()
end
ja na trenieniu miałem wszystkie te skrypty uruchomione
na cavebocie wybierz tylko 1 skrypt bo może za często je jeść i czasem loota nie zebrać
a i ten zakres many jest dlatego że jakby był np. 0 do 40 to by pił potke jakbyś miał poniżej 300 hp i 40 many
a leczenie np. exura ustawiasz
zakres hp: 0 do 300
zakres many: 20 do 0(wyjdzie 20 do nieskończoności)