-
Skillowanie, bot
Witam, grałem kiedyś w tibie a teraz zacząłem w WoWa ale gdy mam wolnego laptopa to mógłbym pogrywać w tibie i teraz pytanie na jakim bocie mógłbym zacząć rooka aby szybko przejść i na jakim skillowac, na poczatku bym caly czas skillował ostro, może nawet do 90/90 albo więcej a jak by mi sie jeszcze chciało to pograł dłużej ;p Podpowiedzcie jeszcze na jakim serwie, czy na pvp sie oplaca na bocie skilowac, i czy ktos na jakims serwie moglby jakies eq na poczatek przeslac, typu plate itp. Tylko nie pisac neo bot bo nie chce kasy tracic na gre :D
-
Neobot nie wykrywalny, zajebiście dużo funkcji, ale płatny.
TibiaAuto, pare osób dostało bana, ale rzadko, tez fajny ;p
-
Nie myśl, że na TA dotrwasz do 90/90 <lol2> zresztą jakbyś umiał bocić to za Neobota by ci się raz dwa zwróciło z dużym zyskiem ;p.
Odpowiedź brzmi NeoBot.
-
Wlasnie mam problemy z TA, bo sciagnalem pythona24 z glownej str, TA zainstalowalem tam gdzie tibia i dalem aby wchodzilo jak administrator i dupa, mam win7. Pisze ze nie zgadzaja sie wersje jak sciagalem oll z glownej stronki.
-
Jesli chcesz pograc postacia dluzej jak 2 tygodnie, nie instaluj tego syfu zwanego tibia auto.
-
Zdecydowanie NEobot ! kazdy Ci go poleci : >