Na co wpływają skille u paladyna ? szansę trafienia ? a może mają też lekki wpływ na obrażenia ?
Wersja do druku
Na co wpływają skille u paladyna ? szansę trafienia ? a może mają też lekki wpływ na obrażenia ?
@up
Szybkośc wzrostu skili palladyna zalezy od Blood+Spark Hit % jesli kazdy hit to blood skile rosna szybciej : )
pozdrawiam
pytałem się nie jak szybko skilować tylko na co wpływają skille ;s
na dmg i szanse trafienia
Obrażenia i celność.
/góra
sekundy xdd
Jest odczuwalna różnica między 70 a 80 skillem u paladyna ?
Z każdym skillem o ile wzrasta procentowo dmg oraz celność ?
Stary, co Ty kurwa na rooku grałeś non stop czy magami ?
Zależy również to od levela, na 20 levelu paladynem po 100 max będziesz bił z 70 distem, a na 40 levelu z 70 distem po 200 już Ci siądzie.
Stary, 70 skill to już jest wysoki, co dopiero 80. Będziesz w chuj więcej dużo bił..
Tak, różnica na pewno jest odczuwalna, większe obrażenia i dużo częściej się trafia. Szansy trafienia Ci nie powiem bo kalkulator na pskonejocie zawsze pokazuje 100%, ale: 40lvl paladyn z 70 distem z royalki uderzy max za 230, jeśli jednak poskilluje i wbije 80 dista jego maksymalne obrażenia zwiększą się do 260. Niby nie wiele, ale średnie też się podnoszą = ??? profit
/góra
70 dista to mało ;x
40 lvl 70 dist = 200+?
Chyba mój palek był jakiś upośledzony ;p
43lvl 79 dista i w dragony dla przykładu bardzo rzadko wlatywały hity 150+
Nawet taki zerk na 2 hity musiał lecieć
Ofc używałem royalek.
Na 1 wypad na vdl zabrałem bolty i była gigantyczna różnica.
Nie można porównywać boltów do royal spearów, ponieważ speary posiadają maksymalną celność 75%, a bolty 90%.
Skille mają wpływ na szansę trafienia, lecz należy też pamiętać, że największą celność uzyskuje się bijąc z odległości 2 sqm. Im dalej, tym gorzej (również stojąc w odległości 1 sqm jest gorzej). Różnica ta jest zacierana na dużo wyższym diście (coś koło 90), i wtedy można już bić z dowolnej odległości, bez różnicy w hitach.