-
Ceny run obecnie
Witam
Dawno nie grałem w Tibię i w te wakacje z qumplami postanowiliśmy wrócić. Niestety przez te 3 lata nieobecności sporo rzeczy się pozmieniało. W szczególności sposób noszenia run. Dlatego mam pytanie za ile w obecnej chwili można sprzedawać:
- bp GFB, 100 GFB?
- bp SD, 100 SD?
Ostatnio widziałem jak jakiś gracz sprzedawał bp avalchange za 80 k. Więc jak w końcu jest z tymi cenami? Myślę, że na poszczególnych światach ceny są mniej więcej podobne. Z góry dzięki za odpowiedź.
POzdrawiam
-
-bp sd to jakies 200k (2000 strzalow SD)
-100 sd 10k
-
A jak z GFB? Taka sama cena jak avalchange czy nieco droższe?
-
Cena jest taka sama - bo to te same runy tylko biją z różnych żywiołów.
na refugi 70k za bp masz jak kupujesz pojedynczo. Chyba że masz jakiegoś ed/ms zaprzyjaźnionego który robi runy "all day ,all night" to za 55-60k nawet kupisz :P
-
Ale wiesz, że teraz można stackować(?) itemy i runy ?
W plecaku takim, masz 20 kratek, na jedną kratke wchodzi 100x run ;p
Nie myślę że jesteś idiotą, że Ci tak to tłumaczę, ale skoro 3 latka nie grałeś ;s
-
Jeśli masz wysoki compat zawsze bocić klienta Ofie stary Druid Knight gry na klienta Flash, który po odpowiedniej korekty jest znacznie bardziej wygodny w użyciu, ale to kwestia przyzwyczajenia.
All about gold:Tera Gold Tera Online Gold
-
Wiesz to zależy od serwerów. Na Candi jest szaleństwo na ava sprzedaje je nawet po 4k/100 natomiast gfb kupuje luzem po 3k. Sd udaje mi się kupić po 8,5k czasem 9k.