Witam, gdzie expić takim RP - 22 lvl, b robe, p legs, boszki, vampire shield, crown helmet i skille 75/60 ? zależy mi na szybkim biciu lvl'a.. a może mam doskilować do 80 ? i potem już totalnie olać skille ? co proponujecie ?
Wersja do druku
Witam, gdzie expić takim RP - 22 lvl, b robe, p legs, boszki, vampire shield, crown helmet i skille 75/60 ? zależy mi na szybkim biciu lvl'a.. a może mam doskilować do 80 ? i potem już totalnie olać skille ? co proponujecie ?
jeśli ci się chce to doskilluj, ale uważam, że skille masz dobre. możesz huncic guardy, facc tomb, cyclopy na north od thais
kurczę, zapomniałem napisać że mam pacca ;p
w takim razie możesz robić taski na crocodajle i próbować na tarantule
nie o taką pomoc mi chodziło, tarantule zawalone na maxa, a na 21 lvlu i 75 skillu mam siedzieć na krokodylach, haha, lepszego żartu w życiu nie słyszałem .
tomby
osobiscie polecam stone tombe. tym lvlem bedziesz musial byc ostrozny,ale tak na 30 juz bedzie sie naprawde przyjemnie expilo.bardzo fajna tomba
Zrób dostęp do Yalahar i pojedyncze Dragony możesz bić raz na 5 minut + elfy ;)
Do 25 krokodyle, od 25 z royal spearami tarantule, dobre profity z bossow, i lepiej przed 50miec taski, bo na ratach ciezko z botami.
Takto jakis stone tomb/ task na piraty od 40, task na minotaury moze, zombie na cmentarzu, mistrock cyklopy, mozliwosci jest wiele, wybierz sobie cos z wyzej wymienionych :)