gdzie moge expic 55 MS mlvl 48? chodzi mi o exp bez waste bo nie mam kasy.
Wersja do druku
gdzie moge expic 55 MS mlvl 48? chodzi mi o exp bez waste bo nie mam kasy.
proponuje water elementale przy tym mozesz spokojnie taski porobic, gsy na yalahar szybkie dojscie jak nie ma ludzi to naprawde niezle z lotem i expem no i wyrmy na lb
@UP Niech na Wyrmy w LB jeszcze niech zacznie od 60-70
Bij watery + taski (pamiętaj o Helmet of Deep) ew. możesz bić Workery, też dobra alternatywa, albo stare, dobre dragi z Wand of Voodoo.
Na 80 lvl'u przeżuć się na Lizardy Zao, bo ładnie tam exp leci, ja swoim 70 EDkiem wyciągałem po 300-400k/h ;), ale było waste. ;)
Mógłbyś napisać eq chociaż:P
Jak masz słabe, i chcesz się dorobić np. bohów albo chociaż blue robki to idź na Mutated Humany, nazbieraj tam około 30-50k.
Jak masz dobre eq w miare ( b set, bohy, demonka ) to zrób z minimum 5 tasków na Mutated Raty, na minus nie wyjdziesz nie ma opcji, weź 100 brown mushrooms :)
ja osobiscie polecam culty yala.
z takim lvlem i magiciem wyciagniesz tam 90-100k/h na normalnej staminie i moze 1/20 razy sie zdarzy lekkie waste a tak to zawsze na 0 albo profit
#up
Takim lvlem to chyba właśnie 1/20 zwróci mu się ;)
eq to hotm, focus cape, blue legi, bohy, mms.
Earthy
WAtery
Ancient Scaraby
Necro&Hero (tutaj trochę loteria, ale jeśli masz zamiar dłużej poexpić to na pewno profit)
Djiny
Polecam watery, ja edem na 50lvlu chodziłem to mi się zwracało zawsze, dodatkowo ty będziesz zadawał spore hity z wanda bo moje z underworld roda ledwo się przebijały po 30. Jest jeden mankament jest tak sporo botów, ale może u ciebie na serwie akurat nie ma.
tylko water elementals :D ! jak nie bedzie ludzi edxp dojdzie do 240k/h
i zawsze profit