Mam 131 Rp eq full , skile 99(104)/81 wiem gdzie mniej wiecej bic :P ale Moze cos przeoczylem :) Poprosze o wypowiedzi tzn miesce i z czego bic . I poprosze bez tzw. Hardu ( co chwile red red itp ):)
-waste
-profit
Wersja do druku
Mam 131 Rp eq full , skile 99(104)/81 wiem gdzie mniej wiecej bic :P ale Moze cos przeoczylem :) Poprosze o wypowiedzi tzn miesce i z czego bic . I poprosze bez tzw. Hardu ( co chwile red red itp ):)
-waste
-profit
Polecam Hellspawn spawn yalahar i Serpenty/Meduzy na Goromie : )
dobry i exp i przy odrobinie szczęścia ładny profit !
Choseny,destro profit
Grimy,banuta,goroma,nightmary, waste
Grimy Darashia z PB (super exp, z reguły profit)
Lizard Choseny Zao (średni exp, zawsze profit)
Wyrmy Darashia z PB (średni exp, zawsze profit)
Kopalnie Svar - enchanty/assassinki (średni exp, z reguły profit)
A Co sądzicie o poi/fenrock dragon lordach?:) mam firewalker boot's ! jak tam jest i chcialbym tam z assek :P nie jest hard? itp?
Luźno dasz rade. Ale polecam rowniez cemetery quarter pod zombiakami 140k.h z power boltami profit jak bys przesiedzial 10h by wyszedl z 20kgp/h.
Nighty yala niekoniecznie waste lecz z reguly taa..
Nie polecam hellspawnow.
Darashia dl'e z pb 150k/h~ profit ladny.
Parne pola 150k/h z pb niemozliwe waste (z samej kasy na pb + profit z tej kasy ktory po paru huntach zwraca za softy) smp prawie wogole nei schodza bo poty czesto leca.
Choseny ktos wyzej pisał.
Frosty z pb ale sa nudne (bynajmniej dla mnie)
Dle nie sa hard ale 80% ze waste
po za tym najlepiej jakbyś sie przeszedł i sprawdził nie wiemy jak grasz...sadzac po pytaniach to jak na 130 rp masz bardzo ubogą wiedze
Siema,
mam nieco wyższego rpka, i mogę ci coś opisać:
-lizardy choseny- exp w miarę *(150k~ bez premium, z premium 230k~) masz profit zawsze, zależy od szczęścia ale zwykle to jest 15-70k czasami spadnie zaoan helmet to 45k+, niestety jeden minus że często tutaj ktoś boci ale zawsze możesz iść na "środek" węża
-Muggy plains- czyli potocznie mówiąc parne pola: tu exp jest około 120k~ bez premium, z prem staminą 180k, profit też jest zawsze, zależy od szczęścia jest z reguły 5-45k~.
-Darashia Wyrms- tutaj akurat mało siedziałem, ale na wyrmach zawsze jest profit, jaki to zbytnio nie wiem bo u mnie zabocone ta miejscowość jest.
-Goroma ss- Tutaj według mnie jest super exp, na normalnej stamine exp 200k~, na premium 280~
profit tu zależy od szczęścia raczej przeważnie jest na + czasami jest tam waste 5-20k a tak to profit może być nawet do 60k~. Możesz tu przy okazji bić taski na serpenty.
-Grimy na darashi- w zależności czym będziesz je bił jak asski masz exp 300k+, ale waste chyba że spadnie ci jakiś item ale to rzadko spada, jak bijesz z pb możesz wyjść na + ale też nie jest to zawsze przeważnie są to granice -5-30k profitu, exp masz wtedy około 200k~
Kolega up troszke zanizyl fakty. Ostatnio kolega pozyczyl mi 170 rpka zebym zobaczyl jak sie gra bo nie bylem zdecydowany co do profy.
Jesli chodzi o choseny to profity nawet wieksze... To jest gora kasy....
Parne pola mialem 180k/h bez zielonej staminy.
Wyrmy 200k/h bez premium staminy z pb duze profity
z Goroma przesadziles 200k/h?? hahaha ;d jesli masz pojecie o grze to napewno nie bedzie mniej niz 300 a moze i dojsc do 350 raz profit raz waste czesciej profit
Co do grimow to 350k/h bez zielonej to na lajcie i z assasinek mysle ze jak pojdziesz na kilka huntow to na 0 bedziesz na pewno.
Dodam od siebie banute 300k/h
Kopy Svar (tu nie ma botow wiec warte uwagi) okolo 220k/h bez zielonej
Dle fenrock i poi (te drugie to nie wiem czy nadaza sie respic)
Dle z pb moze na darashi profit
Nighty na cmentarzu + pojedyncze grimy, mary czesto zwracaja waste, grimy daja sporo expa, ogolnie ponad 300k/h z reguly, loot losowy.
Co do dli fenrock dasz rade bez problemu, z tymi skillami hity wchodza jak w maslo, z premium stamina 500k/h+
Ja 125 Royal Paladynem expiłem na Bog Raiderach + Nightmary na kopach w Yalahar.
Powiem Ci że lurowałem po 5 Bog Raiderów i śmigałem mas san, fajnie exp leciał, nie pamiętam ile k/h ale było ostro, a nie miałem ryzyka deda. Możesz też fire bomby kupić i bić Destroyery.
Dla kasy i dobrego lota to Hellspawny bij. Na Fro też ładny exp z Power Boltów.
Medusy i Serpent Spawny, elegancko.
Na Quarach masz dobry locik :P
po za tym najlepiej jakbyś sie przeszedł i sprawdził nie wiemy jak gr
Ja moim 50 MS bijąc z SD miałem profit...
Zbieraj Golden Mug, Energy Ringi, Jeszcze Obsidian Knife weź i z tych śmieci + gp Ci się zwróci za potiony (chociaż wątpie że będziesz ich tak dużo używał) albo za Power Bolty ;p