Miejscówa do skillowania knightem
Expienie na faccu jest za nudne, a do konca wakacji nie bedzie mnie stac na pacca, i w tym celu (aby wykorzystac jak najlepiej kupiony premium) zdecydowalem sie skillowac. Moje skille to 77/74, lvl 59, EQ: DH, DSM, MMS, zaoan legi, pirate/boh, aol. Probowalem wielu opcji i zadna z nich nie wypala m.in:
- Slimy. Trzeba zmieniac co 15-20 sekund co jest bardzo uciazliwe. Mimo ze znam nawet najbardziej sekretne miejsca tibii o ktorych nikt nigdzie nie slyszal takie skillowanie nie ma sensu.
- Cyklopy na mount sternum/poludnie od thais sa bardzo efektywne do skillowania, ale bardzo czesto ktos tam expi i tym samym zabija moje cyklopy (zawsze sa to botterzy badz brazylijczycy).
- Monk+orc warrior na motls, musze sie wspomagac ogromna iloscia mp/hp potow co nie ma sensu, po 3 minutach niepatrzenia w monitor mam 500hp.
Skillowanie na summonie czy graczu odpada poniewaz wrocilem do tibii po 3 latach i nie mam zadnych znajomych ktorzy mogliby mi postawic monka badz zdecydowac sie na skillowanie ze mna, szukalem roznych opcji skillowania ale wiekszosc poradnikow knighta/skillowania pokazuje tylko slimy badz jakies debilne tabelki lvl/skill.
Najbardziej pasowala mi opcja z cyklopami (jakis exp + kasa wpada zawsze), ale nie znam malo uczeszczanego miejsca z respem 3-4 cyklopow. Wspomozcie!