Witam,
szukam SZYBKIEGO exp na lvl 22-30, ED, serwer PREMIA, kasa jaką dysponuje to 85k, EXP wyłącznie solo!
kompletnie nie znam terytorium na PACC,
obecnie expie na tarpit tomb -3, ale te Vampirki mnie denerwują^^
pozdrawiam ;-)
Wersja do druku
Witam,
szukam SZYBKIEGO exp na lvl 22-30, ED, serwer PREMIA, kasa jaką dysponuje to 85k, EXP wyłącznie solo!
kompletnie nie znam terytorium na PACC,
obecnie expie na tarpit tomb -3, ale te Vampirki mnie denerwują^^
pozdrawiam ;-)
Task tarantule ;d Dobry exp + kasa :)
cyce mistrock + stealth ring
dziekuje za porady ;)
30lvl wbity na cyklopach.
gdzie szybko wbije 40?
może byc waste
pozdrawiam ;)
ps moge jakos zmienic nazwe tematu?
Żeby zmienić nazwę tematu napisz do moderatora o ile się nie mylę to on tylko może ją zmienić ;)
A teraz odnośnie expa.
Proponuję taski na tarantule bardzo dobry exp a i profit całkiem całkiem.
Kup sobie parę GFB w niektórych miejscach masz około 5 na zaraz to gfb się przyda, a później lataj z exori flam + od 33 lvl HailStorm Rod i kosisz ;)
A jak chcesz waste to może spróbujesz Worker Golemy/War golemy ale na te drugie radze na tym lvl uważać a w zasadzie spróbuj tak koło 40 lvl na wary iść i nie zapomnij o energy walach
ok, obczaję jutro te tarantule, możesz podać mniej więcej ile exp/h mi wyjdzie? // 33lvl powinien juz byc..
na serwerze w porach o których gram jest ok 90-150 ludzi, czy ma to jakiś wpływ na resp? muszę też to brać pod uwagę..
dzięki :)
30-40 Earth elemntals .
Liczba osób online nie ma wpływu na respa. <------- Przepraszam Moje niedoinformowanie MA WPŁYW NA RESPA
Ale im więcej osób tym większa szansa że ktoś ci wbije na miejscówkę ;)
Ile k/h wyciągniesz to ci nie powiem bo ostatnio tam 3 miechy temu expiłem :D
Ale koło 80k/h albo więcej na premium powinieneś mieć ale nie wiem na 100% ;)
^^
Do Pana Up
Eartch ementale dobre ale jakoś większe przekonanie do tych tarantul mam.
+ taski lecą punkty
+ Loot z Hide
+ Spider Silki
+ Eggi
itd
Stone tomb bylby dobry z flama, skoluj blessed wooden stake'a, skinuj vampiry i powinno sie nawet zwracac. od 33 mozesz bic dragi w yalahar z hailstormem.
Jesli mamy byc poprawni to nie wiekszy resp a SZYBSZY.A to spora roznica ;pCytuj:
Gówno prawda, było mówione dużo razy, że im więcej osób tym większy resp.
dobiłem 33lvl na Earth Elemental exp 30-33k/h, w cyclopolis miałem troszkę lepszy..
dziękuje za miejscówe, całkiem sympatyczna ;)
miałem dzis wiecej wolnego czasu wiec wbiłem 35lvl.
proszę jeszcze o jakies propozycje expowisk 50k+/h
pozdrawiam ;-)