220 rp, full eq, b.dooobre skile, gdzie zwastowac 10kk ? Oprocz grimow..
Wersja do druku
220 rp, full eq, b.dooobre skile, gdzie zwastowac 10kk ? Oprocz grimow..
frosty, dle fenrock
lurujesz kilka i walisz z mas san
exp do 800k/h na prem
idz z drutem na Drakeny , shard i exp może być całkiem całkiem.
moze kopalnie svargrond z jakims 200+ ed na shared?
wrl na inq
niekoniecznie waste ale dobry exp
#up
Chodzi Ci o Arcanum, po drodze do Anihilona?
Tak, te Kopy to niezły pomysł. Jeśli z ED, to blokasz, on Energy/Fire Bomba pod siebie, ew. jakieś walle i git. Druga opcja to drugi RP, wtedy biegacie, może być o wiele mniejsze waste.
Może oprócz tego Serpent Spawny i Medusy pod Talahu? Albo Deep Banuta.
Pzdr
Tym sposobem super expa nie ma, bo paladyn (w przeciwieństwie do knighta) zadaje za mało obrażeń drakenom wokół siebie, nawet jak poza mas sanami wali też avalanche... Próbowałem, i było może 300k/h+ bez staminy.
Najlepsza opcja dla 200+ paladynów (tylko że tam się nie da zwastować)!Cytuj:
kuba napisał
Poza grimami, DL'ami i frostami, nie ma zbytnio innych opcji. Ewentualnie lizardy Razzachai na shared expie z druidem lub sorcem.
Seal przed ostatnim roomem tam mozesz zajebiscie expic
i na hardcorze room na inq Battlefield na hardkorze wejscie pozniej luzno tylko juggernaut hard ale nie wiem czy 220rp ale zwastowac kase, zwastujesz :D
Jo, palkiem zwastowac 10kk? Stary bys musial nie wiem.. na gspkach expic i to nie wiem nawet gdzie zeby to zwastowac przynajmiej w pol roku :D:D
Pozatym ja Ci polecam tylko i wylacznie bić grimy, tutaj nie ma lepszej opcji na expa :P Mozesz probowac expic tak, ze dwa grimy i walisz je z mas sana, gfb, mas sana, gfb itp :P A jak nie to pojedynczo :)
-grimy znudzily mi sie, -banuta, zamaly exp, -jutro wybiare sie na kopy i zdam raport :@
podbijam drakeny z jakims magiem, magic szybko leci ;d