mam 98 rp, kase bez ograniczen, eq itp.
Zaproponujcie mi jakas miejscowke, liczy sie tylko exp. Chcialbym zaznaczyc ze o grimach wiem, wiec prosze o cos innego niz te cholerne grimy : )
Wersja do druku
mam 98 rp, kase bez ograniczen, eq itp.
Zaproponujcie mi jakas miejscowke, liczy sie tylko exp. Chcialbym zaznaczyc ze o grimach wiem, wiec prosze o cos innego niz te cholerne grimy : )
frosty z assow, formorgar mines, hellspawny,
Frosty najlepsza odpowiedz z tej 3, kopalnie nie sa od szybkie expienia i hellspawny rowniez dla pallka, jakies inne propozycje?
dl fenrock, poi dls
lizardy zao z ass grimy na hardcore mode z fieldami non pvp pvp?
@odradzam frosty ;s
Banuta z Assek lub Goroma Serpenty/Medusy z assek :) Pro exp! jAk masz farta to nawet waste nie będzie :D a 500/600k na h na premium stamie :)
KILKA UP
nie tak szybko 100 rp 600k nie wyciagnie :P
a tak wogole to moze mare z assami? sa wrazliwe na fizyczne i na sana wiece bedzie ladnie siadac. Mozesz takze isc na sea serpenty przy okazji porobisz sobie taska :D
Ja za to polecam frosty jak bedziesz miec fart to na + wyjdziesz a zwykle to tak na 0 ~~ chyba ze juz ostre pg mode i kasy nie zbierasz to waste moze byc :SSS
Lizard City z Assassinkami, exp ponad 400k/h z premium, czesto profit ;]
Kasy nie zbieram, tylko itemy. Mary dobry pomysl+ moge schodzic na pojedyncze grimy, ta odpowiedz mnie najbierdziej usatysfakcjonowala : )
a taski mam juz wszystkie wiec ss odpadaja
Nie odpadają, możesz stale brać taski z najwyższego przedziału lvlowego :d
//k
Tak, ale biore task na demy.
To bij serpenty bez taska? Co za problem, nawet ludzie którzy mają wzięty task na demony (w tym ja) biją serpent spawny... Boss jakiś super atrakcyjny też nie jest, więc strata z powodu "niewzięcia taska" jest znikoma...
Co do nightmarów... średni pomysł, gdyż na pewno większy exp wykręcisz na PoI / Fenrock Dragon Lair lub na grimach.
Dle polecam a frosty tak slaby exp mity z tym ze wyciagniesz tam poand 200k/h to dzieci z otsów mowią jezeli nie masz bardzo wysokiego skilla. takim level tam nie zrobisz wiecej 200k.h bez premium co nie jest malo nie mowie ale na pg bez sensu + na non pvp minimum 3 osoby + botterzy
Frosty sa zajebane botami, dlatego od siebie je odradzam, ale sa godziny gdzie jest pusto i bije sie przyjemnie.
Polecam dle fenrock od siebie, jak dla mnie najlepiej sie to bije na 100 rpku, najlepsze hity wchodza, najmniejsza szansa na jakiegos deda i exp satysfakcjonujacy.
Fenrock byly by lepsze, lecz potrzeba quest zrobic ; /
Sprobowac moge zaraz poi dl, tylko nie wiem czy na takim lvl dam rade, zobaczymy : )