Siema! Sytuacja wyglada tak,kupilem pacc na noob chara,ale jednak nie chce nim grac. Mam konto inteligo,jak wykonac cofke pacc? i czy moge pacc ktory zamawialem hmm z 2 miechy temu tez wycofac? dzieki wielkie z gory za odp
Wersja do druku
Siema! Sytuacja wyglada tak,kupilem pacc na noob chara,ale jednak nie chce nim grac. Mam konto inteligo,jak wykonac cofke pacc? i czy moge pacc ktory zamawialem hmm z 2 miechy temu tez wycofac? dzieki wielkie z gory za odp
Nie ma raczej mozliwosci wycofania chyba ze uda się :
pojdziesz do banku i powiesz ze dokonano nie autoryzowanego przelewu (ty go nie dokonales jako wlasciciel konta) i chceesz wycofac platnosc. moze sie uda moze nie nie kazde banki akceptuja
A Ci ludzie co rzekomo zarabiaja na sprzedazy pacc i po jakims czasie wycofuja? jak oni to robia, bo w sumie bylo by to na tej samej zasadzie...
Tylko weź pod uwagę że jak wycofasz, to już nigdy więcej tą kartą pacca nie kupisz + na koncie będziesz miał na zawsze zablokowane płatości kartą.
W sumie to nie musze kupowac ta karta pacc...
Moj main ma zablokowane kupowanie pacc karta od ponad roku,a na tym noob acc mi nie zalezy.
Ale mimo wszystko dalej nie ogarniam jak to wycofac,wiec chyba jestem 90zl w plecy...