-
Master Sorcerer 33+ lvl
Witam. ;)
Gdzie expic 33+ MS. (moze byc waste ale nie musi ;])
Eq: Demon Helmet, Focus Cape, Zaoan Legs, MMS, Rozgi all, Platinum Amulet.
Saldo dostepne: 280k
Magic Lvl: 40
Cel: Wbicie jak najszybciej lvl'a
Na ktorym lvlu pochytac softy ?
Jakie taski zrobic i na jakim lvlu najlepiej ?
Prosilbym o podanie miejsca do expa + od jakiego do jakiego lvl'a tam.
Jesli trzeba na jakis resp questa to tez bym prosil.
Z gory Dziekuje! :)
-
Lvl rób na Earth elementalach! Kasa się zwróci na bank i exp niezły, a od 50 klep watery z taskiem to będzie fajny exp i profity w h*j!!
Jeszcze możesz iść na dragi w yala ja tam byłem na 38 lvlu i raczej byłem równy 0 z kasą, ale exp fajny ^^
-
A moze cos po za earth elem. i WE. Bo te respy to wszedzie podaja ;P.
A tak wgl Macie moze jaki zaufany link ludzi z torga ktorzy sprzedaja pacce na 30dni za dobra cene ? Oczywiscie allegro ;]
-
Taski to możesz robić tarantule z profitem lecz niskim expem , earth profit ładnyy ;d
Na profit i bdb exp polecam ci Ancient Scraby te na lewo od ankh luruj po 1 (ostroznie) i wal woi exori flam ;d
-
Czekam na dalsze propozycje.
Pytanie:
- na ktorym kupic softy
- gdzie expic do 80 lvla
- macie moze jakis link z forum gdzie zaufana osoba sprzedaje pacce na 30 dni ?
- jakie taski robic i na jakim lvlu
-
Softy mozesz kupic nawet i teraz, bardzo sie oplaca, nie trzeba tachac ze soba az tylu manasow. Oczywiscie pamietaj o blessach.
Do 80lvl to elementy, watery, dragi (yala, darashia, goroma, edron), potem moze jakies necro+magiciany na yala, culty.
Taski w zaleznosci na czym expic, bierz na earthy i watere. I jak bijesz necro to tez wez.
-
Ja swoim msem tak :
-od 33 do 45 edron earth elementale - profit
- od 45 do 50 - dragi yalahar - profit
- od 50 zależy który resp wolny - Ancienty ANKH, Watery Ph, Necro/Hero Yalahar, Hellspawny z blokerem, Workery (?)
- od 70 biłem Nighstalkery LB i lizardy zao ;)
-
Softy opłaca się kupić w zasadzie zawsze. Nie wiem, nad czym się tu zastanawiać :P W zasadzie, póki masz kasę, kup jak najszybciej, bo inaczej zwaścisz ją na expienie, nie mówiąc o PG. Z butkami będziesz lepiej zarabiać, a wiadomo co możesz zrobić z kasą.
Jak już będziesz mieć Softy, możesz poexpić też na Tombach.
Nie napisałeś, czy masz blockera, bo jeśli tak, to otwiera to szereg nowych możliwości :)
Pzdr
-
33-45 tarpid tomb -3 z gfb exp do 150k/h
45-55 dragi yalahar/ancienty crystal spidery /culty yal / bb island
55- 70 gsy/quary(narazie te slabsze bez predów,pinczerów) darashia dl
70-80 tu juz zaleznie od kasy jaka bedziesz miec mozez chodzic z team na helle od 80 na dzwignie poi hydry behe a solo to frosty dl wyrmy (oczywiscie wszystko pojedynczo i na setach :P)
-
Niestety nie posiadam blokera ;/
Co do tych softow to wlasnie chcialem kupic ale wtedy nie bede mial zbyt duzo na expa :P wiec ?:>
-
kupuj softy szybko ci sie zwrócą a próbuj cemntery quater lewą strone nie schodz na -1 bo tam na samo wejscie moze byc 2-3 banshee
-
Zarobisz na jakiejś dobrej miejscówce i będziesz mieć kasę na PG. Inaczej, kasa tak, czy tak się skończy i będziesz musiał grać dla zarobku, tylko bez Softów :d . A tak, po zakupie możesz np. zrobić task na mino w Yalahar, jeśli nie będzie ludzi lub na Mino Tower na Daramie -> z loota i Nose Ringa wpadnie ładna kasa, którą będziesz mógł przeznaczyć na waste, kiedy będziesz już mieć Energy Wave, dobrze jest też mieć Wand of Voodoo.
I tak to 280k nie wystarczy Ci na wbicie jakiegoś specjalnie wysokiego lvla, a na średnich i niższych lvlach magiczni z reguły nie zarabiają kokosów, więc nie licz, że wtedy szybko kupisz Softy.
Ja bym to tak widział.
Pzdr