Chciał bym spytać czy np. jeśli mam postac na mainie i inną na rooku, i czy jeżeli wyśle jakieś itemy z tej na mainie na tą drugą np.do Thais, to jak ta druga wyjdzie z rooka to będzie miała to od razu w dp thais ?
Wersja do druku
Chciał bym spytać czy np. jeśli mam postac na mainie i inną na rooku, i czy jeżeli wyśle jakieś itemy z tej na mainie na tą drugą np.do Thais, to jak ta druga wyjdzie z rooka to będzie miała to od razu w dp thais ?
Tak.
@down
Możesz się również spytać o to na kanale 'help'.
to dobrze (mam nadzieje że jest to na 100% pewne?) bo kupilem eq za 150k, mam jeszcze 100 w banku i sie troche o to boje bo 21 lipca byl mass ban, dostalem delete ale zaraz po tym zrobilem chara i bocilem nim na rooku jakies 4h. (tylko na rooku) dziś mija tydzien i boje sie za jak bedzie znow mass ban to moge cos zebrac za tamten czas ;f
tak na marginesie.. mam zmienne IP
nigdy nie dają bana na ip
pozatym mass ban będzie pewnie za 3 tygodnie, więc masz dużo czasu ;p
Kurwaa no to zajebiscie. chcialem kupic pacc z poczatku sierpnia to nie kupie bo moze dostane bana za jebane cztero godzinne bocenie na rooku. Ciekawe czy mnie złapało. Jakie są szanse ? tylko cave bot i zbieranie gp działalo. duże szanse ze mnie zlapie ? (TA). dodam ze bocilem bardzi dlugo knajtem na TA bez leczenia i bana nie dosyałem.
w sumie to jest losowe
ale przypuszczam że z 25% że złapiesz delete