witam planuje zaczac gre ed. pacc bd na start. brak kasy. czy konieczne jest bicie m lvla czy tylko expic.jak myslicie?
Wersja do druku
witam planuje zaczac gre ed. pacc bd na start. brak kasy. czy konieczne jest bicie m lvla czy tylko expic.jak myslicie?
ed i brak kasy? Jak dla mnie to glupota. Musisz miec cos na start i m.lvl tez by sie przydal chociaz taki jak lvl.
To podbije do tematu.
Czyli jeśli ja mam 76 ED i 46 MLVL to źle ;D
Bo nawet w miarę mi się gra ;D
A jeśli źle to robić runki ?
cze
pamiętam jak swoim ed expilem tylko i nie dbalem o magiczny a wiadomo ze pozniej jest go ciezko nabic
dobrze by było gdybyś dobił do 50 a później już na expie sie wbije
nie rób runek lol. Chyba że grasz erpegie na no(b) pvp. Może jakiś knight potrzebuje sio czy cuś więc mlv i exp bedzie za free ;) Idz klepaj lv a mlv sam wleci ;)
taki zły nie jest, ale też nie jest dobry
Jak masz softy i nie chce ci się runek normalnie robić to jak masz soule to robisz runki na softach jak nie to idziesz expic i tak w kółko
Tak. Gram na non-pvp i jestem z tego dumny ^^ czyli mam klepać runki jakieś ava czy coś ?
I do pana od siochania knighta.
Na moim lvl na żadne konkretne hunty nikt mnie nie chce ;D bo słaby mlvl i lvl a co za tym idzie i sio słabsze; )
A prawie na każdym wypadzie knight tylko bloczy więc ja muszę siochać + bić = takie waste że już solo na expie mam łatwiej ;)
daj ktos krotka instrukcje jak grac edem od 8 lvla bez kasy tzn z 20k bdzie. gdzie expic kiedy jak i ile skilac m lvl itd
Wybij lvla, potem na wyższym levelu na huntach powoli będzie Ci się to wyrównywać.
Nie robcie runek edkiem lol. na expie sam wleci, po prostu wastujcie mane na expie z frigo hura/exori frigo/whatever. a marnowanie pacca na stanie przed depo to najgorsze co mozna zrobic, na 80lvlu mam 47 mlvl bez eq, nigdy nie robilem run ani nie bilem mlvla, tylko exp.
yaaa wemster dobrze mówi ;) ja mam 84 msa i mam 53 mlv i nigdy runek nie robiłem ;)
czyli mam 8 lvl i 0 m lvl i mam normalnie expic caly czas do 100 lvla?
ja mam 103 lvl 58mlvl wiec nie kozaczcie :>
Sprawa jest prosta: druidem bez kasy można porobić runki, przy okazji wskoczy troche mlvl(DRUIDEM, facc) ale ed się poprostu nie opłaca. A mlvl i tak w miare expienia się będzie wyrównywać.
Ja na 88lvlu mam 56mlvl i nigdy nie treniłem(większość lvli nabita z blokerem).