witam. jak to jest z boterami. na 150 lvl i wyzszym mozna normalnie poexpic czy boty wszedzie? mam wielka ochote kupic pac ale ta mysl mnie odpycha. jak myslicie ile procent lvli 120 plus tocave boterzy? 50? 75? czy nie jest tak zle? serw pvp
Wersja do druku
witam. jak to jest z boterami. na 150 lvl i wyzszym mozna normalnie poexpic czy boty wszedzie? mam wielka ochote kupic pac ale ta mysl mnie odpycha. jak myslicie ile procent lvli 120 plus tocave boterzy? 50? 75? czy nie jest tak zle? serw pvp
Na serwerze pvp jest botów mniej niż na non-pvp ale i tak jest ich pełno. Praktycznie każdy 150+ to boter+ma kilka dodatkowych charów na bocie. Gildie rządzące zawsze zajmują sobie expowiska i bocą praktycznie non-stop. Taka niestety jest prawda że wojny wygrywa gildia która ma więcej botów postawionych :/
Liczba boterów naprawdę zniechęca do gry, często można się spotkać z postawą "wszyscy i tak bocą więc mój jeden bot i tak nie zrobi różnicy"-całkowicie odradzam takie stanowisko.
Mimo wszystko jeśli chcesz grać to tylko z paccem-zawsze się trafi jakiś wolny spawn, wystarczy tylko chwilę pogłówkować.
#Pall z luminerki
Ach, zagapiłem się już poprawione
Zalezy od swiata , osobicie wiecej widzialem botterow na pvp , glownie botuja gildie ktore rzadza na serwerze , a oni maja swoja akademie ze swoimi rlami itp , gdzie nie bylem to bot np. furora , morgana , askara.
Sir Juncan ty sie chyba zatrzymałeś na czasach tibii 8.xx. Teraz nawet jeżeli ktoraś gildia wygra wojne, gildia przegrana ma wyjebane i sobie expi gdzie chce i kiedy chce. Bless 20k więc każdemu to lotto ;)
Wojny wygrywają te które mają więcej botów, a expowiska są pozajmowane przez gildie rządzące. Zauważ że powiedziałem GILDIE...obie gildie (lub nawet więcej niż 2) rządzące.
Twist of fate niczego nie zmienił w tej materii poza tym że wojny dłużej trwają a po wojnie przegrane gildie nie muszą robić przerwy/zmieniać świata
nie ma sensu juz grac w ta gre :) same boty wszedzie :) nie ma gdzie expic recznie , nie polecam ! juz lepiej sobie na otsie pograj :)