mam 33 eda, eq- crown helmet, focus cape, blue legi, bohy, vamp shield, wszystkie rody? gdzie dobrze i szybko expic bez waste, ewentualnie z malym?
aha i gdzie moglbym zwastowac troche pieniedzy? ale zeby exp byl super zajebisty :D
serwer pvp
Wersja do druku
mam 33 eda, eq- crown helmet, focus cape, blue legi, bohy, vamp shield, wszystkie rody? gdzie dobrze i szybko expic bez waste, ewentualnie z malym?
aha i gdzie moglbym zwastowac troche pieniedzy? ale zeby exp byl super zajebisty :D
serwer pvp
ogolnie to expij tombu, tara, mozesz zobaczyc jak bedzie na mintwalin z avalanche
dla exp mozesz piraty z gfb, cyclopy mistrock stoneshowers(byla pomylka ;d), ogolnie wszystko czego jest duzo z obszarowych
cycki sie bije z Stone Shower a nie thunderstormów,
w sumie to nie ma już co dodać
Earth Elementale w Edron (nie ma bramki levelowej) z GFB. Tylko z rozdki bil nie bedziesz. Exp do 100k/h z Premką i zwraca sie w gp. Lump of earthy po 130gp. Clay lumpy u nas po 5k. Wiec u was pewnie tez gdzies tyle ^^
@Up
Nie było Cię :/
Widziałem kiedyś ss na forum jak ktoś 30 lvlem biegał po earth elementalach tylko nie wiem czy to był ED czy MS :) Miał tam coś w granicach 70kk/h więc myślę, że dobry wynik :D