Mam 101 palka planuje zakupić pacca za jakiś tydzień jak przyjade tylko z wakacji, i moja sytuacja jest taka że mam tylko 100k i pusta postać chce kupić mms pall arm boh i jakieś legi skile mam słabe 85/64 i gdzie moge zarobić na paccu?
Wersja do druku
Mam 101 palka planuje zakupić pacca za jakiś tydzień jak przyjade tylko z wakacji, i moja sytuacja jest taka że mam tylko 100k i pusta postać chce kupić mms pall arm boh i jakieś legi skile mam słabe 85/64 i gdzie moge zarobić na paccu?
skille lipne to proponuje iść na malpy i zbierać kamyczki
będzie profit i dużo kamyków, jak będą kamyczki to idź poskillować ;]
Do zarabiania palkiem na Pacc służą Wyrmy ;) tam nigdy się nie ma waste a na twoim lvl to i exp świetnie poleci.
Bierzesz Alabastera + PB i jedziesz nie da rady waste zrobić chyba że nie ogarniasz tibi nawet w 1 % ;P
Na LB masz fajny respik ale polecam ten na Derefi tylko powoli sobie tego necro questa wyczyść ;)
Proponuje to co up tylko ze zamiast alabasteru to arbalest wziasc :]
poskilować tylko gdzie? target dummy może? tylko nie wiem gdzie
narazie dokupiłem bohy i paladin armor a jeżeli o te skile to gdzie skilować te target dummy czy gdzie indziej?
non-pvp ;d
Jak masz questa to na target dummy trenuj ze spearów, tyle że shielding nie rośnie (ale to pallowi nie przeszkadza) . A jak chcesz zdobyć kasę to tak jak @UP idź na wyrmy z arbalestem..
no moze te wyrmy jednak tylko musze kasy uzbierac na ofie na te pb a one to ile kosztuje u npc?
700 gp za 100 pb
Swoim czasem też expiłem tam swoim rpkiem, więc miejscówkę naprawdę polecam
a jak już naprawdę będziesz miał tak ciężko z kasą, że na pb nie będziesz mieć to bierz rs w łapy i bij mutated humany. Dużo botów, mało expa ale szybko hajs zdobędziesz :p
Jak bedziesz mial wyrmy zajete to bierz arbalesta i lec na lizaki na parne pola ! Tam kasa tez jest zajebista + jakies itemki z zao seta czesto spadaja wiec mozesz Sobie darowac kupowanie zao legow bo napewno je lotniesz :P
odpowiedz typowego goscia ktor nigdy nie gral pallem 101 palleem z drugim pallem na hellspawny?! z takimi skillami gdyby mial chociaz 95~ to moze a tak ma hity z assasinek gowniane... nieoplacalne dla drugiego palladyna i dla niego.. waste chyba ze by mial zajebiscie maxymalne szczescie
@Up
dokladnie tam zawsze na 0 wyjdziesz no czasem moze 2-3k w dupe ale jak minimalny(czyt. 1itemek) fart +10k