-
Pacc
Witam mam zamiar kupowac pacc'a i mam kilka pytanie czy trzeba miec wyrobiony r key zeby miec pacca ,czy jesli kupie np na 3 miechy to bede miec zapisane to gdzies ze byl kupiony pacc i czy expic na 55 lvl z rs czy p boltami ,czy mounta jak zrobie na pacc i mi sie skaczy i dalej zakupie to bede go miec ?I gdzie dobrze sie expi pallem 50-55 myslalem o water elementale ale niewiem ..
-
Trzeba mieć wyrobione RK aby zakupić PACC,mount Ci nie zniknie,ale nie będziesz mógł go używać dopóki nie kupisz znów PACC'a.Na 55 lvl z RS'ami myślę.Na 50-55 możesz spróbować dragi/dl'e na Darashii ;)
-
Więc tak:
1.Rkey jest wymagany, bez tego pacca nie będzie
1.tak, jest historia posiadanych pacców która nie jest nigdy czyszczona-jest tam informacja na ile dni był pacc, od jakiego dnia i jakiego dnia się skończył
3. Rs'y czy p bolty-ja tam siedziałem z rs'ami
4. Jak zrobisz outfit/mounta to go masz forever, jak ci się skończy pacc nie będziesz go poprostu mógł używać. Gdy zakupisz pacc ponownie miunt/outfit będziesz normalnie posiadał
#Edit
A tam up nikogo nie było kiedy pisałem :P
-
tak - trzeba mieć r key.
jak kupisz pacc samumu to będziesz mieć na tibia.com tylko informacje że po zalogowaniu się uaktywni a jak ktoś kupuje to będziesz musiał aktywować(chyba że o coś innego Ci chodziło bo masz dziwną składnie)
na 55 raczej z rs, dopiero z arbalest z p boltami
tak, mounty można łapać nawet na faccu, ale używać można tylko na paccu i jak tracisz pacca to poprostu go nie możesz używać(nie wyświetla się nawet) a jak znów kupisz pacc to możesz uzywać mounta
co do expa pallkiem to nie wiem, nie grałem tym od kilku lat