-
44 ek
no więc zacznę od tego że ostatnio mi net coś szwankuje i wróciłem do gry knightem, czyli moją ulubioną profesją
44 ek
70/70
5mlvl
p ammy, zao helmet, mpa, dwarven legs, mms, boh/softy, noble axe
gdzie mam expić żeby było opłacalnie(exp+profit)?
Planuje zrobić 5 tasków na tarantule żeby mieć dostęp do skrótów na banute/chor
ale co dalej bić? myślałem o barbach, który obóz będzie odpowiedni? a może jakieś inne propozycje?
-
Więc tak polecił bym Ci barby+złówie na fenrock z tego co wiem na neranie tam narazie nikt nie boci ;] Jeśli barby to średni camp. Polecił bym ci jeszcze mutated humany z tym ze musiał byś wstrzelić się odpowiednio w lukę gdy boty regenerują staminę. Elfy/Mino yalahar gdy nikt tam nie boci. Dworce słaby exp ale lalki dosyć ładnie dropia=profit. Hmm cyclopolis -1 też nie powinno być źle a rzadko tam ktoś boci ;] Jak i nie należy zapominać o cycach na mistrock ;] tyle ze respy z znikomą ilością smithów oraz myślę rodzynek odpowiednik scrabow na farmine zaraz dam link do poradnika. Jak i klasyczne scraby też mogły by być.
http://forum.tibia.org.pl/showthread...raby-do-lamusa
-
Ja bym Ci radzil wbic wiekszego skilla. Teraz nie problem z tym, sa wakacje. do 75/75 przynajmniej. Pozniej mozesz na malpy isc, albo na zolwie zbierac skorupy - niezla kasa itd. Mozna tez taska na piraty wziac - 3000 piratow, kasa niezla, exp tez niezly i przy okazji jest losowy boss do zabicia po wykonaniu taska.
@up. Na mistrock by mogl, ale tam troche smithow jest, lub na cyclopolis -2.
Na -1 na Neranie boty latają, sam tam expilem od 20 lvla swoim ED.
-
skilla nie wbijam narazie, mam 42 dni pacc i po pacc planuje skillować
jeden skill to 10h roboty na 70skillu to jednak trochę mi szkoda pacca :p
#dzięki za odp
#down
nie boce
-
skoro grasz na neranie to NAJLEPSZYM wyjściem będzie bocenie na Dworcach.