witam, podajcie jakies dobre expowiska dla pacc, zaczelem robic taski na tarantule, gdzie moge zarobic sporo kasy, gdzie expic, jakie questy dam rade sam zrobić?
Wersja do druku
witam, podajcie jakies dobre expowiska dla pacc, zaczelem robic taski na tarantule, gdzie moge zarobic sporo kasy, gdzie expic, jakie questy dam rade sam zrobić?
To bij te tarantule, woi + exori flam, z bossa ci sie zwroci a nawet czesto na + jak ci spadnie silk, do 50 lvla a potem watery mozesz zaczac bic.
culty yala. takim lvlem okolo 80k/h na normal staminie i 19 na 20 expow masz profit
Ja polecam Earth Elementale na Edron, Dragi Edron, Ancient Scaraby Ankrahmun, Ice Golemy + Mamuty na Svargrond. Twoj wybor! ;)
dla expa: workery(w kopce z 2 małymi frostami)
a pozatym to necro, bb isle + to co wszyscy up
Do tego jak w miarę ogarniasz , to możesz iść na dragi Darashia , albo Yalahar . Earth elementale polecam , tam mi się zawsze zwracało . A taski , to rób na tarantule , potem na mutated raty . Workery wchodzą w grę , ale jak możesz powastować , bo się tam zwraca raz na dziesięć huntów , bb isle, waste jeszcze większe . Ancienty to raczej nie , jak Ci 2 , 3 wypadną , to paraliż i ded od razu , nie ma co iść tam nawet ;)
Z Ancientami to gówno prawda. Dzisiaj sobie biłem na najłatwiejszym cave i wyleciały mi 3. Wybiłem lajtowo, wystarczyło mi haste. Kolejna akcja 3 ancienty i 2 obok mnie to Fire wall za plecy i gówno mi zrobią propsy. A żeby się nie umieć wyleczyć z takiego paraliżu to yoł.
Nie wiem jak chcesz BBisland odblokować takim ms-em solo, ale dobra.
Więc jak się nie umiesz leczyć to Earthy w Edron. Jak umiesz to Ancient Scaraby w Ankrahmun, jak kozak to fajne są też culty yala. Tarantulki są nudne strasznie i nie są jakimś dobrym expem. Dragi bardziej oblegane niż ancienty, a ASy wrażliwe do tego jeszcze na WOI więc widać co się bardziej Ms-owi opłaca.