Witam.
Mam jedno krótkie i szybkie pytanie :)
Znajdę gdzieś resp demonów żebym ogarnoł 115 palladynem.
Chodzi mi o coś w stylu lur jednego i latanie koło schodów,dziur itd ;)
I czy to w ogóle dobry pomysł iść waścić 1k Assasinek na demony :)
Wersja do druku
Witam.
Mam jedno krótkie i szybkie pytanie :)
Znajdę gdzieś resp demonów żebym ogarnoł 115 palladynem.
Chodzi mi o coś w stylu lur jednego i latanie koło schodów,dziur itd ;)
I czy to w ogóle dobry pomysł iść waścić 1k Assasinek na demony :)
Według mnie nie opłacalny wolałbym pójść na dl/frosty/wyrmy/hellspawny
Na Edron koło dhq możesz lurować po 1 i biegać
115 palladynem nie polecam tymbardziej solo ;p ale jesli lubisz to polecam alchemist na yala
dziura z
-1 (nightmare scion i bog)
-2 (2 x nightmare)
-3 (plaguesmith) z wallami ale nie wiem jak to na pvp bo gram na optional
-4 (demon)
Mam rozumieć że po prostu padnę na demcach na tym lvl ?
Jeśli tak to od jakiego lvl moge się na nie bezpiecznie wybrać bo expienie na zao itd już mi się znudziło po prostu ;)
Ja na 123 RP padłem. Może nie jest tak hard ale jak się zagapisz (tak jak ja) to schodzisz na 2x kombo. Tylko że nie biegałem - stałem w miejscu, inaczej sie nie dało akurat
Assków nie warto wastować. Na profit masz jakieś 1% szans (łącznie z siocherem zabiłem koło 50~~ demonów, spadł jeden gs i g legi - waste)
Przecież to jest jeden z niebezpieczniejszych spawnów. Tam demony biegają najszybciej, bo jest czarna posadzka... nie dość że na górnej części respa nie ma jak biegać, to na dolnej respią się dwa demony - które po wybiciu - respią się chyba z pół godziny.
Jedyne respy godne polecenia to te w Yalahar (Alchemist), ewentualnie prawy respawn za soilem na hellspawnach (może i jest tam 5 demonów, ale jest ogromna przestrzeń do biegania). Mimo wszystko, jest duża szansa na waste na tym levelu.