-
Konkurs na forum!
Witajcie!
Z przyjemnością mam zaszczyt ogłosić, że po dośc długiej przerwie ruszyła kolejna edycja naszego torgowego konkursu 'Walk Pisarzy', już trzecia! Jeżeli lubisz tworzyć, potrafisz zainteresować słowem pisanym, masz chrapkę na nagrody albo po prostu już tęsknisz za szkołą i nie możesz się doczekać na kolejne wypracowania - zgłoś się do konkursu!
Więcej informacji znajdziecie w Temacie Organizacyjnym do którego serdecznie zapraszam.
-
Życzę powodzenia wszystkim pisarzom!
-
Nieśmiało zaproponuje, że warto by było ten albo temat z zapisami dać jako ogłoszenie. Walki Pisarzy zawsze cieszyły się małą popularnością, a jak jeszcze informacja o nich zniknie pod innymi tematami, to stawiam, że w ogóle nie ruszy.
-
Update, od teraz nagrody to:
1 miejsce - grupa advanced
2 miejsce - zmiana nicka / kolorowa ranga
3 miejsce - usunięcie ostrzeżenia / ranga (nie kolorowa) / animowany avatar
(można wybrać nagrodę z niższego miejsca)
Tak więc warto : )
-
Teraz ciezko zmotywowac kogos zeby wyskrobal cos fajnego na forum :/
-
konkurs konkursem, idea ok, ale przypadkiem ostatnio walki pisarzy nie odbyly sie bo zbyt mala liczba osob przyslala prace eliminacyjne?
//
swoja droga, jest mozliwosc zebym w koncu odebral swoja nagrode za konkurs (organizowal tomix, ale nie wchodzi na forum) za poradnik? wlasna ranga / animowany avek
-
Kochani moi jest 9 osób i, krótko mówiąc, potrzeba was tu więcej ;D. Zapraszam serdecznie.
-
Wydaje mi się, że małe zainteresowanie wynika z wymogu napisania dodatkowego opowiadania, które nie weźmie udziału w konkursie ;d
-
Zgłasza się teraz jedna osoba na dzień. Moglibyście się sprężyć, a nie. ;p
Imo jakby nie było pracy wymaganej to 30% to by było, ja się zgłaszam i po nich słuch zaginął, a drugie 30% nie umiałoby skleić poprawnie zdania. Więc eliminuje się od razu i tak ludzi, którzy odpadliby po jakimś czasie.
Przypominam, że nie trzeba pisać nowego opowiadania, jeśli już takie napisaliście i wkleiliście na forum lub uczestniczyliście w poprzednich walkach, a wasze prace nie były denne (bo one także znajdują się na forum). Wówczas do zgłoszenia się potrzeba tylko podać link.