Cześć, ubił mnie jakiś koleś z ukrytego noobchara ale z tego co pamiętam to była kiedyś strona na której dało się sprawdzić całe konto nawet jak było ukryte, pamięta ktoś adres tej strony?
Wersja do druku
Cześć, ubił mnie jakiś koleś z ukrytego noobchara ale z tego co pamiętam to była kiedyś strona na której dało się sprawdzić całe konto nawet jak było ukryte, pamięta ktoś adres tej strony?
www.tibiaring.com ?
tam się płaci SMS'em za to, ale on musi się na te postacie zalogować i troche to trwa
W jakim sensie zalogować?Ile to mniej więcej trwa?
Zalogować, tzn. oni pozwiązują konta za pomocą zachowanych IP i ciasteczek.
???Cytuj:
Perkun napisał
Oni powiązują konta na podstawie czasów online postaci. Nic nie trzeba czekać, tylko max kilka minut jeśli inne osoby będą korzystać w tym samym czasie.
Tylko że to nie daje żadnej gwarancji że wyniki będa poprawne. Przetestowałem przed chwilą na swojej postaci i nie znalazło żadnego mojego noobchara.
Możesz przetestować na sobie za darmo
http://tibiaring.com/SecC.php?Lang=EN
#dół
no mi jakoś pokazało wyniki po kilku minutach, a nigdy wcześniej tej postaci nie sprawdzałem.
"Results are not immediate. Open this page after some time after registration."
Wygląda na to że strona nie zbiera czasów online do puki danej postaci nie będziesz chciał sprawdzić. Jak już będziesz chciał znaleźć jej noob chary to trzeba czekać dłużej niż kilka minut, aż ta osoba się kilka razy na swoje noob chary zaloguje. Pewnie z kilka dni, albo nawet więcej jeżeli rzadko ich używa, albo pilnuje się by nie logować się na nie zaraz po wylogowaniu się z maina, albo by nie wchodzić na nie na MC od razu po wejściu na maina.