Siema , nie wiem gdzie expić , dragi zajęte , wyrmy raczej nie , strach jak dwa wyskoczą , workery to samo , WE zajęteee cały czas . Jakieś pomysły ? Wolałbym nie mieć waste , a jak już to małe.
No i rzecz jasna , mam softy.
Wersja do druku
Siema , nie wiem gdzie expić , dragi zajęte , wyrmy raczej nie , strach jak dwa wyskoczą , workery to samo , WE zajęteee cały czas . Jakieś pomysły ? Wolałbym nie mieć waste , a jak już to małe.
No i rzecz jasna , mam softy.
Parne z Ava // Wyrmy Drefia z Ava lub Hellspawny z sd.
Rzucasz na ziemie energy walla i bijesz sobie na spokojnie.
Ewentualnie Workery z Thunderstormow, Energy Elementale ze Stoneshowerow - sory, moj blad, juz praktycznie spalem przy kompie ;/
Z blockerem mozesz isc na Hellspawny, Quary, Grimy, Kopy Svar. Mozna probowac na kazdym levelu, jesli Blocker ogarniety. Zabierzcie tez Druida.
ee to raczej z stone shower, ale w ogóle nie widzę jakoś tego szczególnie z tym lvlem gdzie jedyna mi znana miejscówka z samymi ee to góry między ankh i darashią a ich tam jest mało
a quar to w ogóle nie polecą na tym lvlu, i to nawet nie dlatego że waste, exp przeciętny, ryzyko deda duże - ale dlatego że powoli się chodzi, a nie opłaca mu się kupować za 30k potrawki
może gs isle(z taskiem na gs'y, może nawet old widowa byś zabił)? bb isle zresztą też dobra opcja.
earthy na lb
necro + hero yala
Tak boję się , nie jestem super ogarem w tej grze , dziwię się w ogóle jak ten lvl wbiłem .
Mógłbyś klepać ancienty przy ank. Exp całkiem niezły i bez waste :)
Ewentualnie task necro i klepanie ich na darashii
Tomby, szczegolnie polecam peninsula, stone i tarpit za tp, earth elementale edron, crystal spidery, cyclopolis
moze kopy na 2 poziomach tam ice golemy i culty a jak nie to idz na zombie bogi w edron
Jak nie ogarniasz to lepiej nie idź na ancienty, potrafią wyskoczyć po 2-3 jak nie wiesz jak biegać a poza tym paraliżują więc łatwo o zgon.
z takim lvl idz na watery tam szybko wbijesz 80 potem to możesz iść na lizardy
@up
czytaj czlowieku co ludzie pisza, mowil ze watery ciagle zajete..
polecam stone tomb, nawet bijac z flama po 1 potworku jest kolo 80k/h z premium stamina, skoluj blessed wooden stake'a i bedzie sie zwracac.
@Wirek
Napisał, że Watery zajęte -.-
Jeśli nie ogarniasz to lepiej zmień chara bo na późniejszych lvl'ach skill u msa wymagany jest.
A jeśli nadal chcesz grać to poexp sobie na earthah i nightstalkerach w lb (bramka 60 lvl).
culty yala. jak masz w miare magic to takim lvlem wyciagniesz 100k/h na normalnej staminie i zazwyczaj jest profit stamtad