Witam.
Dzisiaj przypadkowo wysłałem link do imageshack na trade i pewnie ktoś zreportował.Czy dostane za to bana/delete na koncie mam notke za napisanie "fuck".
Wersja do druku
Witam.
Dzisiaj przypadkowo wysłałem link do imageshack na trade i pewnie ktoś zreportował.Czy dostane za to bana/delete na koncie mam notke za napisanie "fuck".
Jeśli na tym obrazku nie było nic co łamie zasady, to nic nie dostaniesz. Już od dawna można podawać linki do stron "nie supported".
Ewentualnie jakąś notkę za offtopic, ale bardzo małe szanse, zazwyczaj nic nie robią za jakieś pojedyncze wpadki, tylko za regularny spam.
Nie,na tym zdjęciu nie ma nic takiego - jakiś screen z expa.
Mam nadzieje że masz racje ;)
To możesz bana za bota dostać, screen to też dowód. Ale jestem dobrej myśli
1. Screen to nie dowod, ostatnio pisalem email do supportu i odpisali mi ze nie uznaja skrinow za dowod bo moga byc latwo falszowane.
2. Sam kiedys zareportowalem typka za link do imageshack jako hacklink (skrin przedstawial zwykle okno gry) i ten gracz dostal bana za hacklink. Z tego co pamietam to uznawane sa tylko linki do youtube, twittera, facebooka (moze pominalem jakis portal) ale mysle ze nawet jakbys dostal bana to jak dobrze napiszesz odwolanie to powinni Cie odbanowac.
Co do tego mojego reporta - zareportowalem link ktory ten gracz podal na forum swiata, pare dni pozniej status reporta oznaczony byl jako 'Processed' (czy jakos tak) a gracza od tamtego czasu nie widzialem ani na forum ani w grze =)
Post jest napisany troche chaotycznie ale nie mam dostepu do kompa =(
http://www.tibia.com/news/?subtopic=newsarchive&id=1539
Youtube, facebook i twitter są podane tylko jako przykłady.Cytuj:
In the game and on the boards, the posting of links to other websites will be basically allowed, given that the links do not violate another Tibia Rule. In other words, you may then link to your favourite video on YouTube, to your Twitter account, to your Facebook profile etc. However, hack links, links to websites that sell Tibia gold or links that clearly advertise other products, for example, will still be forbidden.
With this rule change we want to accomodate all players who wished for a more liberal dealing with web links while keeping an adequate level of protection for the community as a whole. Nevertheless, we still advise everybody to not follow links to unsupported websites blindly.
+
http://www.tibia.com/support/?subtopic=tibiarules
Ja tu nie widzę nic o linkach innych niż support i youtube, więc też nie będą za to karać.
To ze sie nie logowal rzeczywiscie o niczym nie swiadczy ale to byl specyficzny przypadek, taki forumowy fajter.
Anyway, status reporta byl na processed wiec jakas akcje z tym reportem podjeli.
#Gray - nie powinien dostac bana ale moj serwerowy kolega go dostal, pewnie mogl sie od tego odwolac ale jest na to za glupi.
#autor tematu - W razie jakbys jednak dostal tego bana to pomozemy Ci tu napisac dobre odwolanie, poki co ide spac z mysla ze nikt tu bana nie dostanie, siju.