Potrzebuje jakiegoś miejsca, gdzie chodzi mało osób, bo chcę skillować na drugim charze. Na foldzie już jeden łepek mnie odkrył i co chwile tam chodzi, bo wie, że tam boce. Najchętniej jakby to miejsce było koło thais.
Wersja do druku
Potrzebuje jakiegoś miejsca, gdzie chodzi mało osób, bo chcę skillować na drugim charze. Na foldzie już jeden łepek mnie odkrył i co chwile tam chodzi, bo wie, że tam boce. Najchętniej jakby to miejsce było koło thais.
w thais za dużo takich miejsc nie ma
spróbuj na rotach koło greeshore albo na swamp trollach koło thais
Za Mintwallin, tzn. w tym miejscu gdzie znajdowało sie kiedyś (tam gdzie daaawno temu respił się demon)
MOLTS
Gdzieś na bagnach w veno w miejscu gdzie nikt nie chodzi (nie po drodze na EF ani w okolicy)
Isle of the kings w podziemiach gdzieś
/dół
On skilluje na innym charze i nie potrzebuje slima ;d
Na południe od Thais, obok temple, tam w podziemiach masz slima to bierzesz go przed bramka lvlowa na Banshee :)
Tutaj Cie nikt nie znajdzie
http://map.tibiaml.com/?p=32576,32214,15:10
Pod lighthousem masz specjalne miejsce przeciagasz dzwignie itd ukryte bardzo nie do znalezienia nikt tam nie chodzi mozesz afczyc 24/7 ja tak robilem jak nie wiesz dokładnie gdzie to jest to napisz to ci wytlumacze. Nie chce mi się rozpisywać bo raczej powinienies znać.
http://www.tibia-wiki.net/wiki/Thais..._Quest/Spoiler
prosze bardzo wiec nawet jak randomik przyjdzie cie ujebac to potrzeba mu drugiej osoby.
@ogólnie ogarnij se tą miejscówe przejdź się.
No faktycznie lighthouse quest jest bardzo rzadko oblegany...
Jesli semi-afk to dobra jest fibula przy pomoscie z pzem, gdzie plynie sie na marriage island czy jakos tak.
A co z mobami do shieldingu? ;s
Jest taka jedna miejscówka na faccu do której noobstwo nie ma dostępu i jest bardzooo trudno dojść. To miejsce jest w piramidzie na wyspie "draconia". na samej górze jest slime i miejsce do skillowania na 2-uch slimach. Żeby tam dojść musisz przejść całe hellgate (nie licząc kupna klucza za 5k) i mieć klucze na draconia questa a do tego potrzebne są 2 osoby.
@ edit
po drodze jest w h*j demon skeletonów i mummi. ale jak będziesz skillował na slimie to się nie będą respić.