-
31 lvl palek help.
Witam mam taki problem iz posiadam 31 palka z skilami 61/43 (wiem lipa ale nie skilowalem prawie wgl) i zamierzam kupic pacca w sierpniu i teraz co radzicie expic palka na faccu ? czy zaczac skilowac < ja tego nie lubie jakos > dodam ze mam bp kamieni na skilanie jak cos. Czy moze wyskilowac sie i wyexpic jeszcze na faccu do wiekszego lvla? co wy o tym sadzicie.
-
Wbij 70 dist, to to masz jakieś dwa dni siedzenie po 3h
A jak Ci się chce to i 75 wbij + pall armor. Po wyskilaniu się kupuj pacca i na 31 lvl idź zrób takie questy potrzebne, np. dostęp do Yalahar i potem na mutated humany możesz iść kasę zbierać, tak żebyś miał na lepsze eq. typu bohy czy demon shield.
Jak już będziesz miał bohy ( o ile już nie masz ) to idź rób taski na Tarantule. Zrób z 5 tasków to masz 10 pkt u adamsa i profit murowany. Ale polecam tak bić do 50 lvla te Tarantule żebyś się dorobił eq. Potem od 50 robisz wszystkie questy na twój level, dostępy do miast, handlara z djinem i questy na itemki. I jak chcesz to możesz bić mutated raty taski, jak nie to to jakieś duperele ;d
-
Znaczy ja tam bohy juz mam i eq tez nie najgorsze . Ale chodzi mi o to czy sie oplaca nawet jesli sie wyskilam kupowac takiego pacca na tym lvl-u? czy moze jednak szkoda kasy bo szczerze powiem ze na tym lvl na facc nawet jeszcze w miare szybko leci ten lvl-el . A no i dodam wlasnie ze ja nie jestem jakos mega milosnikiem skilania ja po 30 minutach juz wymiekam.. bo wole poexpic
-
Doskilluj sie na facc 70dista minimum potem kupujesz pacc expic mozesz wszedzie tomby,cyclopolis, dragi w ankh, mutated hummany. Wszsystko Ci sie zwroci. Polecam tez Mino Darshia
-
Spoko : ) tylko mi chodzi o to czy np jesli sie nawet wyskiluje 70/75 dist to czy pyla sie na takim lvl-u pacc? czy to nie bd np waste pacca.
-
Z 60 distem nawet na faccu nie opłaca się expić, nie mówiąc już o paccu. Poświęć te kilka dni wyskilluj wszystkie kamienie kupuj pacc i idź expić. Nie musisz od razu robić dostępu do yala tylko bij te tarantule.
-
na każdym lvlu warto kupić pacca ale ja na twoim miejscu wyskillowałbym cały bp kamieni (:D)
i dobił tak z 40lvl, np do końca lipca to zrobić i 1 sierpnia kupić pacca ;o
-
nie bo mnie teraz nie ma za tydzien juz wyjezdzam :) i wracam w sierpniu . Czyli mowicie najlepiej tak skile conajmniej 70+ i 40 lvl i dopiero potem pacc ? a na ile mi styknie ten bp kamieni? 62 dist obecnie teraz. ja nie mam cierpliwosci do skilania
a i np moze mi ktos powiedziec ile jest roznicy np uderzenia miedzy 62 distem a np jak bd mial 75 dist
-
Dziwny jesteś, każdy radzi Ci poskillować, a Ty ciągle pytasz się czy nie lepiej bić lvl, czy to nie będzie waste pacca, w dodatku ciągle powtarzasz, że nie masz cierpliwości do skillowania...
Jeśli wiesz lepiej to po co się pytasz? Na pewno lepiej teraz poskillować, niż wbić 40, kupić pacca i po wbiciu 60 lvla bić ciągle mutated humany bo ze skillem 65 nie będziesz się w nic lepszego wbijał.