Jak sie najlepiej ubrac pod demony RP? tzn jaki armor,legi,jakies amulety,pierscienie cokolwiek ?
Wersja do druku
Jak sie najlepiej ubrac pod demony RP? tzn jaki armor,legi,jakies amulety,pierscienie cokolwiek ?
Jaki level? Skille itd?
co to za pytanie zao helmet mma yal legsy drakeny/softy p ammy mms i assy .
Wg mnie wszystko pod skilla,Assasinki i wio. ew Elven Amulety ;p
Softy, Dwarven/Zao Legsy, MMA, Zao Helmet/albo ten +2 dista, life ringi (?) Assassin Starsy.
Ja expiłem RP na demonach i wole set od skilla niż od redukowania obrażeń, czyli zamiast zao helmeta -> elite draken helmet, zamiast dwarven/zao legów -> yalahari legi etc.
Amulet - tylko platinium. Z ringów to conajwyżej life ringi lub rohy.
Czyli mowicie ze lepiej od skilla niz od obrazen? A lepiej platinum ammy czy dragon necklace (redukcja 8% ognia)
Rp 160 lvl
Masz 160 lvl i nie wiesz jak się expi? gzzz allegro..
@topic
Jeśli masz kasę na dragon necklace to możesz je kupić ale nie robi to zbytniej różnicy
a może po prostu nigdy nie bił demonów? co najwyżej to pojedyncze
bierz set od dista, p ammy, rohy/life ringi i softy i tak różnicy pewnie nie zobaczysz
rozumiem ze Ty od rooka walisz Demony ale nie kazdy jest taki dobry :/ a z tym alegro to sobie darujCytuj:
Masz 160 lvl i nie wiesz jak się expi? gzzz allegro.
Dokladnie tak jak pan wyzje pisal po prostu nigdy nie bilem demcow...
dołączając się do tematu, da rade bić demony na yala east, manual na 130rp? do taska need.
Demon zbija troche many wiec mozesz chodzic w amuletach bodajże bronze od mana drain
ehh szkoda odrazu gada ze allegro jak sie czegoś nie wiem to coż...
nikt nie wiem szystkiego ;d
Oj nie zgadzam się tutaj ani trochę. Amulet TYLKO BRONZE, w dalekiej ostateczności garlic/dragon necklace. Demony lubią pożreć manę, i jest to strasznie frustrujące.
Można też je bić z warsinger bow + shiver arrow, ale trwa to trochę dłużej, i taki sposób bicia opłaca się to raczej tylko w Yalahar...
Hm, no jak by tak pomyśleć za #bobkiem, to chyba tylko w Yalahar się opłaca, tym bardziej, jeśli się nie ma ogaru, bo na Goromie jest ciężej (w sensie: ciężko bić po jednym mobie, najczęściej wyskakują 2 demy albo demon+DL, nie mówiąc o miejscówce na samym dole).
Ja bym ubrał:
Elite Draken Helmet
Bronze Amulet (najbardziej się opłaca, bo na demonach zużywa się dużych ilości many, zarówno na ataki, jak i na leczenie. Mana drain leci dość często, więc i tak sporo many/hunt się zaoszczędzi)
MAA
MmS
AsSki ofc.
Yala. Legi
Softy/Guardian Boots/Draken Boots (dobre byłyby też DSB, bo zmniejszają dmg od ognia, ale są bardzo rzadkie, a jeśli nie mamy do tego jeszcze jakichś itemów, o tejże właściwości (Dragon Necklace, Molten Plate), to i tak lepiej nosić Softy).
Pzdr