Czy dałbym radę zabić bossa green djinnów- Merikh the Slaughterer, 65 ms? I gdzie on w ogóle się znajduje? Z czego go bić i jaką taktykę przyjąć
Wersja do druku
Czy dałbym radę zabić bossa green djinnów- Merikh the Slaughterer, 65 ms? I gdzie on w ogóle się znajduje? Z czego go bić i jaką taktykę przyjąć
Znajduję się on na samym szczycie zamku z djinami w Yalahar
Utama , sd i bez problemu go zabijesz nie jest zbytnio silny przywoluje tylko 2 effretywiec m wallami sobie pomoc mozesz
on przywołuja 2 zielony djinny a nie efreety, to jest znaczna różnica
ja na 70+ go zabiłem bez utamy bijąc z exori frigo, co prawda jak dostałem combo to miałem reda ale w sumie łatwo było
Nie polecam 'utamy', bo tylko manę niepotrzebnie zwastujesz. Jeśli już, to lepiej Energy Ringa, obczaisz hity tego bossa i będziesz mógł ściągnąć pierścień na rzecz np. Life Ringa. W zasadzie możesz ER założyć przy summonach, bo wtedy większa szansa na dead-combo...
Niepotrzebnie runy zwastuje. Lepiej bić go tak: podpalamy, porażamy prądem i lejemy: Strong Energy Strike->Strong Flame Strike->Energy Wave->(Great Energy Beam->) Ice Strike. W tym momencie boss powinien mieć już większą część hp zbitą... Coś w tym rodzaju.
Pzdr