Witam, mam 26 ed z 27mlvl i eq:
HOtM, focus cape, bohy/softy, blue legi, scarf, od 30 spellbook +1mlvl
gdzie mogę expić, żeby był nawet profit i exp?
Mutated Humany cały czas zajęte.
Wersja do druku
Witam, mam 26 ed z 27mlvl i eq:
HOtM, focus cape, bohy/softy, blue legi, scarf, od 30 spellbook +1mlvl
gdzie mogę expić, żeby był nawet profit i exp?
Mutated Humany cały czas zajęte.
Taski na tarantule rób.
jakiego tomba albo właśnie tarcie :D
no dobra, ale nie mogę znaleźć mapki jak dojść na lepszy resp tarantul, ma ktoś może cóś? :)
Czerwone kropki to wejscia na respa
Załącznik 263149
http://tibia.wikia.com/wiki/Tiquanda_Tarantula_Caves
Wielkie dzięki, temat prawdopodobnie do zamknięcia, chyba że ktoś ma jakieś ciekawe mejsca jeszcze?
Ja mam, weź Terra Roda, jakieś 100 manasów i biegaj na Cyclopolis, dobry exp tam masz :) Bij też Terra Strike w Smithy/Drone.
undeady yalahar, tomby, mino yala, ew. wyczaj blokera i na hellspawny idź pg ładne przykurwisz
ta wysepka co się płynie z yala na nią, mistrock chyba. dużo cycków, weź w razie czego jakiś s ring.
tarcie fajna opcja, ale w sumie tam prawie zawsze pozajmowane przez boty na wiekszosci serwerów. earth elementali na edron to chyba jeszcze nie dasz rady? w sumie to na ten lvl jeszcze malutko opcji jest... no chyba że masz blokera, wtedy chociażby właśnie hellspawny, pięknie tam lvl leci.
@down
od 50lvla są dużo lepsze taski, a na takim lvlu robi się je jak się nie ma w ogóle kasy bo exp z nich niespecjalny jest
wez rob taski jak bedziesz mial 50 pkt to zrobisz pg ja mam RP 150 lvl i zaluje ze nie robilem taskow tylko tak jak Ci wyzej proponuja tzw PG.
Na tzw. PG nie mam właśnie zbytnio kasy, blokera może bym zdobył, ale prędzej 140 rp niż jakiegoś ek. Jak wbiję 28 to mam już w dp do zwastowania bp icicli, na co najlepiej z nimi iść?
te icycle to najlepiej sprzedaj, drutem z paccem nie widzę sensu w biciu z nich, tym bardziej na takim lvlu.
tomby tarpit i stone za tp, cyclopolis, mistrock, tarantule, earth elementale, nighstalkery chyba dobre w liberty bay, mutated humany, dragonki z blokerem