Jak oswoic bialego deera? cos z wilkami jest ale nei wiem o co chodzi :P
Wersja do druku
Jak oswoic bialego deera? cos z wilkami jest ale nei wiem o co chodzi :P
najpierw musisz miec zrobiony puest ta spoconego cyca i gold ingot, u cyca piszesz hi > melt > yes a potem musisz to wylac na sosne i wtedy masz szanse na golden fir cone
kom
no wlasnie mam juz to golden fir cone ( z 30 sztabek zlota uzyskalem 4 mounty z jodly) ale dalej nie wiem co robic bo cos czytalem o jakichs wilkach :/
Jak zbyt wiele white deerów jest zabijanych to znikają bo jest ich za mało w stosunku do wilków. Wtedy trzeba łapać wilki do pułapek i oddawać do npc...tak czy owak to bezpośrednio nie dotyczy oswajania jeleni
Żeby oswoić white deera musisz go zabić, tak zabić. Wtedy pojawi się albo desperate white deer który ucieka (z niego pożytku nie będzie więc nawet nie próbuj łapać) lub drugi deer który cię atakuje-i właśnie tego który cię atakuje można osowoić poprzez użycie złotej szyszki na nim
Wtrącę się do tematu i spytam - Ile kosztuje ta złota szyszka?
Ciężko powiedzieć
Cena golden ingotów podskoczyła po update-10-20k
Niektórym udaje się uzyskać szyszkę po stopieniu jednej sztabki jak i po stopieniu 7
Tak więc cena jest bardzo indywidualna-wiadomo że ktoś kto zużył 10 sztabek na szyszkę nie da tej samej ceny co osoba która potrzebowała ich tylko 2
ano na innej stronie ktoś też mówił od 50k ea ale nie widziałem tego...na Antice cena do max 20k po upie podskoczyła
Tak więc widać że bardzo zróżnicowane ceny mogą być-na jednym servie na sztabkę zapłacisz 10k na innym 50k do tego różnie bywa z ilością potrzebnych sztabek więc ciężko ciężko powiedzieć
ja za 30 sztabek uzyskalem 4 szyszki.Sztabki kupione za 20 k each bo taniej sie nie dalo.Jeden item pojdzie dla mnie a 3 pozostale na sprzedaz.Ogolnie bede mial waste ale co tam.Dodam ze zanim oswoilem jelenia troche sie musialem za nimi nabiegac (jakas godzine) bo to albo znikal albo pojawial sie ten ktorego nei mozna bylo oswoic.