hey tak jak w temacie czy placa isc sie na te miejscowke 80 rp z arbalestem i pb? czy uzyc tam czegos innego :D? ewentualnie czy exp z ass starow jest oplacalny tam pod wzgledem expa i czy zwroci mi sie za starsY?
Wersja do druku
hey tak jak w temacie czy placa isc sie na te miejscowke 80 rp z arbalestem i pb? czy uzyc tam czegos innego :D? ewentualnie czy exp z ass starow jest oplacalny tam pod wzgledem expa i czy zwroci mi sie za starsY?
Chodząc tam z power bełtami powinieneś zarobić, czasami bardzo ładnie.
Co do assassin starów to exp będzie większy, ale z profitem to już różnie - tutaj polegaj na szczęściu.
Podbije temat.
114 palladin da tam spokojnie rade podropic itemki do outfita z PB ++albester?
z doświadczenia wiem że gorzej sie zwraca za potki niż asski
bo ja zużyjesz 100 asskow (10k) to w tym czasie zejdzie z 400 potkow (32k), ofc nie na jakichs tam wyrmach czy dragach ; o
zawsze potów idzie więcej niż assek (nie)ogarze..
#top
kumpel kiedyś bił te całe muggy plains od 90~ do 110 i twierdził, że kasa jest fajna. Zaś ja czasem tam posiedziałem i na bp pb jakoś nie zauważyłem wielkiego profitu. Jak w większości miejsc - zależy od farta. Ale imo jeśli bedziesz golił te jaszczurki to z samych leatherów sporo kasy wyjdzie.
Można wskazówke gdzie się znajduje to miejsce i jakie Questy trzeba? Powróciłem do gry i szukam jakiś miejsc do expa.
Też podepnę się do tematu i zadam pytanie.
Opłaca się tam iść z enchantami + demonka?
Mam ich ponad 1k i nie wiem gdzie to wystrzelać, to będzie dobry pomysł, czy lepiej na coś innego iść?
93 rp, skile 96/60+~
opłacać się bedzie, expie tam od 104 lvl i widziałem już kilka razy z royal sperami, tylko będziesz musiał biegać za nimi, tzn. za legionerami czy jakoś tak, tak samo za dragon pritnessami, dużo bardziej opyla się z pb bić je bo stoisz w miejscu i tłuczesz, a high quardy nawet w zwarciu mogą cie mocno walnąć
Co do profitu tam to jest różnie, ja dziś na bocie w 2h miałem 45k profitu, wczoraj prawie przez 7h tylko 60k zależy od szczęścia, ale mało kiedy się zdarza żeby wyjść na -