Dobry,
Pytanko jedno mam. Gdzie mogę się odbić po hacku na 135 eku? Skille: 88/85 eq : fs, k - arm, dark helmet, p legi, dragonka. 5k w dp ;d.
*PACC posiadam
Pozdrawiam Raxiv
Wersja do druku
Dobry,
Pytanko jedno mam. Gdzie mogę się odbić po hacku na 135 eku? Skille: 88/85 eq : fs, k - arm, dark helmet, p legi, dragonka. 5k w dp ;d.
*PACC posiadam
Pozdrawiam Raxiv
małpy ;D
mutated humany też dobra opcja uzbierać na lepsze eq i potem wyrmy ew culty yalahar a i jeszcze lizardy chor
Zdecydowanie małpy. Tak, jak kolega wyżej napisał.
djinny ewentualnie zombie
Kup neobota i postaw chara na duzy camp barbarianow w svar. Do 200k profitu w noc.
no ja ci radze posiedzieć 2h na mutated humanah to się równa = 15k kasy + mutated fleshe po 80 gp za sztuke chyba :d więc szybciutko uzbierasz na jakies lepsze eq
później ewentualnie możesz robić lootbagi na darashi mino ewenutalnie siedzieć na małpach,lizardy, albo też na magicianach w yalahar nawet z dupnym eq się nie ma waste bo non stop dropią mana poty i hp + kaska ^^.
barby w svar scaraby kup miecz i dragi lub necro
Stone golemy - farmine
Pozwole sobie napisać w tym temacie, żeby nie zakładać nowego. Gdzie moge zarabiać 110 EK z całkiem przyzwoitym eq? Exp nie jest ważny, chce po prostu zarabiać. Sporo.
@up
zombie, mutated humany, barby, stone golemy farmine, dragi
mutaded humany sa zajebiste podobno ale duzo ludzi itp
ja na tym lvl zarabialem i expilem rownoczesnie na lizardy city (chor)
te nowe demy na edron
idealna miejscówka dla kiny