ej mam 60 pala skile 80/60 eq dobre gdzie zarobic szybka kase bez waste itp itd co huncic jaka miejscowe i jakie lootbagi robic orc forest czy co?
Wersja do druku
ej mam 60 pala skile 80/60 eq dobre gdzie zarobic szybka kase bez waste itp itd co huncic jaka miejscowe i jakie lootbagi robic orc forest czy co?
Of bardzo dobry pomysł, z lootbagiem z halberdów/battle axów itd można sporo kasy wyciągnąć, w razie czego weź ze sobą koło 20 health potów ale raczej ci nie będą schodzić
20health potow? uwierz, ze bedą :P od magow bedziesz dostawal na odlegosc, od leaderow i czasem zerki Cię mogą podoganiać.
Polecam Ci tak od siebie z takimi skillami smignąć na dragi venore :) Z samej kasy wyjdziesz mniej więcej na zero, a cala reszta to czysty profit :P W dodatku reszte wolnego capa wypełnij kuszami, plate legami, steel helmetami itp. A tego bedzie naprawde duzo :D
lol mi na 60 pall i ma mu na of coś schodzić?
ja na 30 lvl expiłem i nic mi nie szło
poty to weź sobie smp a nie healty :)
pozatym to jest orc fortress a nie orc forest ;x
najlepsze rozwiązanie to of, w 1h można luzem wyciągnąć z 6k bez loot baga
LOOOL ja od 40 lvla bije wszystko tam na -1, 0, +1 jestem sam i zadne poty mi nie schodza, czasem troche many spadnie jak czyscze sobie tam gdzie 3 waldki biegaja, ale to dlatego ze bija ze starow.
dla kasy to OF z lootbagiem ja takim palkiem to w poltorej godziny lootag z halberd,chain arm, plate arm, battle axe, longsword, plate shield + zbieranie shitow z orcow zarobilem 9-11k, i to nie raz, a exp calkiem dobry w okolicach 50k/h
ew. mozesz probowac bic GSy poh liczac na farta ze ci jakies k legi czy silk spadnie.
ostatecznie Deeper fibula, ale zalezy od farta i raczej nastaw sie na waste.
ostatecznie Facc tomb, ale modl sie zeby ci cos z dragow spadlo,
lub mintwalin lootbag
i tak ja preferuje OFa