Witam.
109 paladyn ( Facc ale pacc bedzie niedlugo )
Skille 107/71 ( z eq )
Eq: Najlepsze dostepne dla palladyna
Gdzie tu expic? Chodzi mi glownie o wiecej expa niz kasy! Prosze o sensowne odpowiedzi. Swiat No pvp
Wersja do druku
Witam.
109 paladyn ( Facc ale pacc bedzie niedlugo )
Skille 107/71 ( z eq )
Eq: Najlepsze dostepne dla palladyna
Gdzie tu expic? Chodzi mi glownie o wiecej expa niz kasy! Prosze o sensowne odpowiedzi. Swiat No pvp
Ale chodzi ci o expienie na faccu czy paccu?
Na pacc mógłbyś probówać lizardy choseny po 1.
Możesz też latać na grimach z fire wallami/bombami.
na facc to hellgate/of/vdl/deep fibula/banshee koło banshee questu/draconia
Jak chodzi ci o exp na FACC to idź z kimś na Demonę na warlocki. Masz dobry dist, to być może dasz sobie radę sam (a już na 100 procent z drugą osobą).
Na PACC dl'e fenrock, super exp.
Najlepszy exp na pacc na tym lvlu to chyba grimy na drefii z fire bombami.
Walisz fire bombe pod schody i lurujesz po 1. Ja na 114lvlu z mniejszymi skilami wyciągałem 450k/h na zielonej, waste to zależy co spadnie, samej kasy jest dużo na 200 assek gdzieś 6k w kasie, czasem spadnie blade to profit.
teraz to juz raczej na paccu expienie, slyszalem ze tez na wyrmach pod necro questem jest dobry exp ok. 220k/h
Czy wyciągniesz tam 220k/h to nie wiem ale kasy na pewno dużo.
Wiesz ja wbilem stosunkowo szybko ze 110 na 188, caly czas na assasinkach. Najpierw były wyrmy darashia do 140lvla, a gdzies od 125 biłem sobie tego jednego grima na wrymach w tej trumnie co jest i miałem prawie 400k na premium staminie, a potem z fire wallami na grimy yalahar poszedłem i exp dochodził do 600k/h na premium a teraz nawet do 700k+. Z wyrm ogolnie na plus wyszedłem, jednak z grimów jakby tak WSZYSTKO sprzedac to mniej wiecej na zero, albo tez lekki profit :). Jednak wbiłem naprawde bardzo szybko lvle, a teraz zarobienie 2kk przy nie natrudzaniu się i wcale nie takim maniaczeniu zajmuje mi naprawde bardzo mało czasu :P