Witam.
Gdzie znajde jakiś resp tych potworków co w temacie; )
Zauważyłem że exp tam ładny prawie 300k/h na premium a i o profit nie trudno ;)
I czy dam tam radę 95 dysta 114 palek
Wersja do druku
Witam.
Gdzie znajde jakiś resp tych potworków co w temacie; )
Zauważyłem że exp tam ładny prawie 300k/h na premium a i o profit nie trudno ;)
I czy dam tam radę 95 dysta 114 palek
kumpel bił od 110 po 1 odlurowywująć z pb i dawał radę. Ale najlepiej tak już koło 130 lvl jest~~
http://img17.imageshack.us/img17/4297/zaos.png
tam gdzie masz numer 9, tam masz zejście do nich.
Musisz mieć bodajże 9 tomów z zao oddanych żeby móc tam zejść
Podbije jeszcze tutaj żeby nie spamować forum
Poleciałem do talesa na TG żeby podskilić w cxzasie jak mnie nie ma przy kompie ;)
I tak z ciekawości na sprawdziłem w ile wbije skila z 91 na 92 i odpowiedź mnie zdziwiła ...
Wyskoczyło że w 840 dni ;) i coś mi sięwydaje że chyba nie ;) bo jeden skil by wpadał prawie 3 lata ;)
Więc jak to jest na serio :)
nie 3 lata a 3 dni ;0
Jeśli chodzi o choseny weź trochę energy walli jakby coś i możesz biegac. Tylko nie pchaj się za ten czarny maras na tym levelu, bo dosyc ciężko tam się porusza - dużo skosów.
Exp wyciągałem 280k/h bez bonusa jak się rozpędziłem ale 220rpkiem :P. Profit zależnie czasem 40k czasem 200k na hunt.
Jak masz kolegę o tym samym levelu możecie iśc we dwóch to będzie wam raźniej :p. Resp i tak będzie.
Jeśli zrobisz arenę(potrzebna do oddania siódmego tomu), to i dasz radę na chosenach.
Dokładnie.
www.pskonejott.com - dobry kalkulatorCytuj:
Malatras napisał
Dokładnie 8.Cytuj:
Szymciak2 napisał
Mój błąd dziękuje ;)
A tak nawiasem można jakoś bez bota na Trening dummy skilować żeby nie logało co 15 min ... za afk
Bo jeśli ustawie żeby liczył gp powiedzmy na f10 to jeśli zablokuje klawisz czymś przestaje walić ...
Zawsze można spróbować treningu na macro. Macro to nie jest bot do Tibii - to symulator myszy i klawiatury, przez co jego ruchy są ludzkie. Nie jest to wykrywalne i nikt za to bana nie dostaje (nikogo nie znam).
Najlepsze znane macro to Tasker. Najpierw nagrywasz swoje ruchy myszki, castowanie czarów, jedzenie fooda, a potem odtwarzasz i cieszysz się treningiem.
Jakieś inne propozycje ?
Poza taskerem podobno można dostać bana tak na google wyszukałem .. ;/ a zależało by miżeby sobie wieczorami jednak tak zostawiać ;)