Aktualnie czekają mnie długie godziny nudnego skilowania .. polecicie mi jakiegoś bota niewyrywalnego ? ten neobot ma triala ? a może tasker będzie podnosił speary z baga, jadł oraz rzucał czary ?
Wersja do druku
Aktualnie czekają mnie długie godziny nudnego skilowania .. polecicie mi jakiegoś bota niewyrywalnego ? ten neobot ma triala ? a może tasker będzie podnosił speary z baga, jadł oraz rzucał czary ?
Jak dobrze zaprogramujesz taskera, to spokojnie będzie robił to, co napisałeś.
NeoBot ma wersję trial, lecz wyłącza się ona po 60 minutach, dlatego trial do skillowania zbytnio się nie przyda.
ok ;)
pomógł by mi ktoś z tym taskerem ? jak to zrobić żeby wykonywał te czynności ? ;p
Musisz nagrać to co robisz, jestem na 100% pewien że tasker powtarza ruchy Twojej myszki a co do klawiatury to nie wiem.
W opcjach taskera masz Start recording lub coś podobnego, po kliknięciu w niego robisz wszystko tak jakbyś chciał a potem dajesz Stop Recording czy jakoś tak.Jak już masz wszystko gotowe to klikasz playback i gotowe.
dostaniesz bana za clockoworka, jesli bedziesz przez kilkanascie h rzucal exure co 2 minuty i podnosil speary co minute, co tasker zrobi z dokladnoscia co do sekundy
nie da rady tak