Witajcie , chciałem sobie popłynąc do z thais do Kazordoon a tu kurdę nie ma dziada na tym parowcu .
Czy to kolejny jeban.. bug?
Wersja do druku
Witajcie , chciałem sobie popłynąc do z thais do Kazordoon a tu kurdę nie ma dziada na tym parowcu .
Czy to kolejny jeban.. bug?
To w thais jest parowiec? :o
@up, w tym upie chyba mieli coś zrobić, ale trzeba też wcześniej było jakieś mini "questa" zrobić (i chyba za każdym razem go trzeba robić).
Npc stoi na razie na południe od parowca, jemu to trzeba węgiel przynośić
a węgiel nie był potrzebny do odpompowana wody?
wie ktos gdzie znajduje sie parowiec w thais badz kazoo? i ile wegla potrzeba
Ma ktoś spoiler do tego questa z parowcem thaisowym?Strasznie mnie zainteresował ten quest a nie mogę nic znaleźć na jego temat ;d
Podbijam nigdzie w tej jaskini nie ma npc może ktoś coś więcej napisać?
Czy wy naprawdę jesteście tacy tępi ? przeczytajcie co napisałem 2-3 posty up.
"Japierdolę"
http://img688.imageshack.us/img688/5333/19636696.png
Coś się pojawiło:
http://tibia.wikia.com/wiki/Awash/Spoiler
Wychodzi na to, że trzeba przynosić "wungiel" do Junkara, po czym dostajemy wstęp do Deeplingów, musimy ich ileś poubijać, wtedy mamy dostęp do parowca, ale jakaś liczba musi być ubita dziennie, żeby jaskinie nie zostały na powrót zalane, wtedy trzeba robić wszystko od początku.
Pzdr
Co zrobić, aby móc pływać do kazordoon z thais i gdzie jest ten tunel, npc na parowcu nie reaguje na mission, work, help, fix itd.
To parę słów ode mnie, npc Junkar reaguje na słowo coal
Po napisaniu yesCytuj:
Junkar: Ah, the black gold, dropped by many beasts. Are you here to donate some for my cause?
Gdy wcześniej pytałem go o zajęcie, odpowiedział między innymiCytuj:
Junkar: Do you want to hand over all your coal or only a certain number?
Jedna sztuka węgla waży niby 5oz, jeśli jego wypowiedź jest dosłowna, wychodziło by na to że potrzebuje 200 sztuk? Na razie jest ok, ale:Cytuj:
Junkar: I need tons of coal, which can luckily be looted in several monsters all over the world. If I get enough coal, I can keep the service running for quite a while.
Teraz by wychodziło że za każdym razem gdy będę chciał popłynąć parowcem, lub posiedzieć na tych nowych quarach będę musiał oddać Junkarowi 200 sztuk węgla?! Bo nikt normalny przecież nie będzie codziennie specjalnie biegał na te Deepling Scoutsy żeby mu quest nie przepadł.Cytuj:
Every day that the dungeon is open a certain number of Deepling Scouts much be killed, otherwise they will flood the whole dungeon again so you need to drain all the water anew if you want to gain access to the hunting ground and the steam ship link.
Podsumowując albo tu jest coś nie tak, albo ten quest jest trochę niezbyt opłacalny ani praktyczny.
Na nowych quarach można siedzieć bez oddawania ani jednego węgla ja tam byłem na 2 dni po updacie a nawet nie słyszałem o tym npc, trafiłem tam przez przypadek. A z teaserów wynika, że trzeba zabijać te Scouty, żeby nie zalały one tunelu między thais a kazordoon, mimo wszystko ktoś mógłby powiedzieć gdzie jest ten tunel i myślę, że jest to zadanie dla całego świata, a non toper u mnie ktoś boci na tych scoutach więc zalaniem nie grozi na Candii.