Dostałem dzisiaj game code na 30 dni, zaznaczyłem 30 dni i wpisałem, było źle, spróbowałem tam o zmieniac na 0 itd, ale po 5 próbach nie mogę więcej wpisac, da się jakoś odblokowac?
Prooooooszę o pomoc
Wersja do druku
Dostałem dzisiaj game code na 30 dni, zaznaczyłem 30 dni i wpisałem, było źle, spróbowałem tam o zmieniac na 0 itd, ale po 5 próbach nie mogę więcej wpisac, da się jakoś odblokowac?
Prooooooszę o pomoc
Chyba niedługo znowu będziesz mógł wpisac, tak samo jest np jak pare razy wpiszesz złe haslo na tibia.com
On mowi prawde a swoja droga co za kretyn 5 razy wpisuje 1 kod ?
I co maki udało sie czy zablokowali ci? :<
Właśnie niezbyt mówi prawdę bo często zdarza się że ktoś zamiast o napisze 0, itd. więc nie mądrz się.
@Master Dzem
Dowiedziałem się tyle że trzeba wysłac email do supportu z kodem który doszedł i nazwą postaci, to się zobaczy, ale nie mam pojęcia ile się czeka na odpowiedź
sam troluj gdzie indziej dzieciaku ;]
wystarczy ,że pouczysz się troszkę angielskiego wejdziesz na taką magiczną strone tibia.com i poczytasz taki dział jak Support ---> FAQ --> Billing - Tibia Payment System
i znajdziesz taki napis 'Please understand that your account cannot be unblocked.' więc musisz zrobić normalny przelew za 90 zł na 3 miesiące bo na miesiąc już nigdy NEVER nie kupisz na tym accouncie pacc
Po napisaniu tego tematu sprawdziłem tam, było napisane w jednym temacie dokładnie tak jak ja mam to napisane, jeden z tych co tam się tą sekcją forum zajmuje napisał, żeby wysłac na email kod i imię postaci, więc NIE pierdol i żadne NEVER, skończ trollowac ([email protected])
nie no porażka :| powiedz dokładnie w którym odnośniku ? :D
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=3429632
Teraz się schowaj do dziury z której wyszedłeś, to tyle do tematu ode mnie, dzięki osobom które pomogły, a ty nie trolluj więcej proszę, to jest sztuka, której nie znasz :)
@edit: zacytuje "porażka :|" :D