Mam pytanko co do tego :) załóżmy że chciałbym sharować postać z kolegą [ofc ja na swoim on na swoim kompie] czy Cip mogła by się skapnąć że sharujemy czy jesteś to niemożliwe ?:PPP
Wersja do druku
Mam pytanko co do tego :) załóżmy że chciałbym sharować postać z kolegą [ofc ja na swoim on na swoim kompie] czy Cip mogła by się skapnąć że sharujemy czy jesteś to niemożliwe ?:PPP
Jezeli macie różne IP owszem, Cipy wykryja. Jezeli jednak to samo, to szczerze watpie. Przeciez mozesz miec laptopa i komap w domu (:
Mogliby, ale w sumie, to nigdy w zyciu nie slyszalem o takim przypadku, zeby ktos bana dostal.
Tylko raz czy dwa ktos chycil bana, ale to raczej dlatego ze napisal komus ze sharuje konto, a ktos wyslal raport.
Raczej nie można bo oni cie zbanują, że niby różne IP ty im napiszesz, że grałeś w domu i w szkole/u babki/w pracy/whatever i chuj powinni odbanować.
moim zdaniem nie ma opcji zeby wykryli ;c
@3up
nie moge miec pc pod stalym netem i laptopa pod mobilnym i grac na zmiane? ;O
sam sharuje i nie obawiam sie o bana o account sharing
albo przecież mieszkach w 2 różnych miejscach np troche grasz u ojca a troche u mamy.
ja sharowałem z kolegą jakiś rok i nic.
no nie ma bana... napiszesz ze grałes u kumpla czy w cafejce czy huj wie gdzie i tyle...
Po prostu powiedz, że pracujesz w biurze i grasz w domu i w biurze w pracy, lol ;d.
#up
Co to jest "cafejca" ? o.O
Wątpię sharing jest ciężko wykryć. No i co z tego że logujesz się z dwóch innych ip. Może masz 2 kompy i 2 innych dostawców neta, lub w pracy czy coś.
Jest to nie do wykrycia, nigdy nie słyszałem żeby ktokolwiek dostał bana za sharing, sam sharuje 2 lata i dostałem bana za sharing ale tylko dlatego, że się przez przypadek wygadałem i dostałem raporta.