do usunięcia
do usunięcia
Ja pierdole, koleś, jak zrobisz grę podobną do Magic; duels of planewalkers, to będziesz geniuszem.
Tylko bez mikropłatności typu inna talia.
Od dawna szukałem takiej gry, ale darmowej.
Jestem chętny do beta-testów, mam nadzieję, że to wypali.
pozdrawiam
Brzmi znakomicie takie coś napewno mocno zakręci w swiecei mmorpg. Teraz tylko czekac na beta testy ;)
Chętnie bede grac
a juz wiadomo kiedy ci sie znudzi jak PO:U? czy dopiero powiesz?
Tutaj mamy ten zrzut ekranu z bloga:
http://mmo-rpg.com.pl/wp-content/upl...07/Zrzut-1.jpg
cholerka, tez czekalem na gre w tym stulu dluzszy czas, obecnie kompletnie nie ma w co grac -.-
Mam nadzieje, ze wypali bo po screenie spodziewam sie czegos epickiego.
Jak by co to mogę grać na beta testach jeśli mozna :)
Zapowiada się ciekawie, jednak screen mnie odrzuca, nic nie poradzę, nie odpowiada mi taka cukierkowa grafika.
Kozacka gra sie zapowiada, wreszcie cos nowego.
Zapowiada się bardzo fajnie i jako fan poczynań Kregoxa & Larvy na 100% głębiej zainteresuje się projektem (:
MMO robione przez polaków? To są dwie opcje albo będzie chujowe albo nigdy się nie doczekacie premiery ;d
O ja autora kojarzę z innego projektu, znudziły Ci się pokemony i teraz próbujesz coś SWOJEGO stworzyć - nono czuje fail od samego początku biorąc pod uwagę, że jesteś w ekipie i pozdrawiam wszystkich którzy myślą, że te coś kiedykolwiek ujrzy światło dzienne ;dd
Jeśli siedzi w tym Larva to zaręczam że w grze znajdzie się duużo nietypowych i nowych rozwiązań.
@2UP: PU dalej działa więc nie masz żadnych powodów do narzekań a to co zrobili admini to tylko i wyłącznie ich sprawa i taki mikrus jak ty nie ma prawa by krytykować kogokolwiek próbującego zerwać ze stereotypami czegokolwiek, czy to gra czy coś innego.
będzie jak z pokemonami, jeżeli wypali spróbuje w to zagrać.
Życze powodzenia, pokemony się udały i mam nadzieje że to też się uda.
Czekam czekam też chętnie pogram w coś takiego ;)