Słyszałem, że żeby dość do tego faraona trzeba użyć jakiś waz, które są w tym tombie w jednym czasie i wtedy będzie można tam wejść. Co do braku mobów nie wiem, na candii są.
edit
HAH wydaje mi się czy mój post jest pierwszy ?? :D
Wersja do druku
Słyszałem, że żeby dość do tego faraona trzeba użyć jakiś waz, które są w tym tombie w jednym czasie i wtedy będzie można tam wejść. Co do braku mobów nie wiem, na candii są.
edit
HAH wydaje mi się czy mój post jest pierwszy ?? :D
dwa pytania:
1. czemu nie ma tam mobów? oO (wczoraj wieczorem były, dziś wpadam i pusto)
2. wiadomo coś więcej o tym potworku zwanym Horestis?
Ja dopiero co wyszedłem z tego tomba i moobow było mnóstwo :)
2 nie wiem
na securze jest pusto, dzisiaj o 2 rano jeszcze byly, a teraz nie ma
Byłem teraz i doszedłem na sam dół. Było opór grave guardów , sandstone scorpionów, elder mumii i clay guardianów.
Na samym dole jest takie jakby pomieszczenie faraona lecz jest odgrodzone kościstą ścianą i nie da rady tam wbić. Wie ktoś jak to zrobić ?
może tzreba coś zrobić żeby były mobki? Na tym flashu teraz jest dużo możliwości.
Możecie foto zapodać?
na guardii tomb był pusty (brak mobów) a drzwi otwarte. Wcześniej (gdy były moby) nie dało się tam wejść
jaki exp macie na tym tombie? leci tam cos fajnego?
To samo na Uniterze. 0 mobów. Wie ktoś co zrobić żeby moby wróciły? :> I co jest w tym pomieszczeniu, które się otworzyło??
Podejrzewam, że jest to część z tych zapowiadanych World Questów- na danym świecie coś trzeba zrobić, aby to zostało aktywowane (te przejście, moby itp.). Nie wiem co, dojdziemy do tego ;]
Może ma to coś związanego z:
http://tibiopedia.pl/npcs/An_Ancient_Priest
W opisie jest napisane, że udziela informacji o Mummy Curse, world quescie.