Siema , mam pewne pytanie , jakiego taska będzie najbardziej opłacalne zrobić ms'em na 52 lvl ?
A i jak poprawić swój mlvl w miare szybko , mam 41 tylko . A i jeszcze jedno XD Jakie runy najczęściej kupują ludzie , które może robić ms?
Wersja do druku
Siema , mam pewne pytanie , jakiego taska będzie najbardziej opłacalne zrobić ms'em na 52 lvl ?
A i jak poprawić swój mlvl w miare szybko , mam 41 tylko . A i jeszcze jedno XD Jakie runy najczęściej kupują ludzie , które może robić ms?
z run napewno SD możesz robić często je ludzi kupują no ale chyba nie warto ich sprzedawać;d lepiej sobie na pg zostawić jakies dl albo cóś; D.
z Taskiem tak myślę , że na mutetd raty czy jakos tak mają bossa z którego ladny loot leci .
Gdzie bić te mutated raty ? Na arenie nie wiem czy radę dam
jesli grasz na swiecie na ktorym da sie wejsc na watery to napewno one do taskow, co do run to sdki, mwalle, soulfire'y ;)
Najlepiej na Water i Earth elementalach, w późniejszym czasie możesz robić taski na Mutated raty. Sposób na trenowanie mlvla? Expić! Imo klepanie run pod dp w celu zwiększenia go mija się z celem. Runą którą jako tako idzie sprzedać jest GFB, ewentualnie Thundestormy, ale bardzo rzadko, o sd nie wspominając.
Moim sposobem na nadgonienie mlvl'a jest robienie run na manasach. Masz 200 soula: kupujesz blanki i manasy, robisz magic walle za pełnego soula (na PVP bardzo się przydadzą i będą schodzić, na non-PVP średnio), można też robić w ten sposób fire bomby, fire walle, energy walle. Zapłacisz nieznacznie drożej za wykonanie run, niż za kupienie ich w sklepie.
Tak jak inni, polecam water elementale i mutated raty.
Dobrze , ale gdzie bić te mutated raty ? Dam radę na arenie w Yalahar ?
Bez większego problemu powinieneś dać radę. Jak się boisz, weź ze sobą na pierwszy raz kilka run fire wall - odgrodzisz się w razie wyskoczenia ich dużej ilości. Możesz też bić na alchemiście, ale wydaje mi się, że częściej jest tam zajęte.
Od siebie polecam energy elementale pomiędzy dara-ankh. Na tym lvlu może byc hard więc set na energie + strange talisman obowiązkowo. Bijesz z exori tera i wand of voodoo.Robiąc lootbagi z wszystkiego co tam leci będziesz miał nieziemskie profity.