-
60 Rp
Witam wrocilem do tibi, bo dluzszej przerwie i mam pytanie na co moge isc huncic.
60lvl 86/73 b-robe blue legs crus helm..
Dobrze by bylo gdybyscie mi jakies mapki/poradniki z tymi miejscami dali, bo ostatni raz stycznosc z paccem mialem w 2006 roku : s
@Down
stary slowo WE nic mi nie mowi..
-
Taski na mutated raty lub na we (composite hornbow + flash arrows)
-
WE- water elementale
Na WE nalezy zabrac koniecznie ze soba Helmet of the Deep (do zakupu za 5k).
Jaskinia z WE znajduje sie na poludnie od Port Hope.
Dragony spokojnie mozesz z royal spearow lac.
Dragony na polnoc od Darashii (na lewo od mino tower) - dodali kiedys nowy dragon lair na Darashii (duzyyy poziom z dragonami oraz dragon lordami).
-
Sam takim rp expiłem na yalahar na zombies oraz bog raidery lub mutated raty z taskiem dobra kasa
Możesz też udać się jak koledzy wspomnieli na dragi oraz water elementale
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~JAKO ZE NIE CHCE ZAKLADAC NOWEGO TEMATU ODSWIEZAM TEN ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~
Moje pytanie jest nastepujace:
Mam 65 rpka, mam 0 pkt za taski, i teraz pytanie czy jest jaka kolwiek szansa by wbic 50 pktow z taskow przed 90lvl ? czy raczej malo realne ?
-
Oczywisice że tak :d Bijesz water elementale w Port hope i przy okazji robisz taski na nie :d bodajze 70 WE = 1 task :d wiec spokojnie nabijesz te 50 pkt :d A jak bd widzial, ze za szybko ci lvl leci w stosunku do taskow zawsze mozesz pobic fire emelentale :d