27 ed, jakie runki robić dla siebie na expa ? stawiam monka i musze coś w tym czasie robić ;p
Wersja do druku
27 ed, jakie runki robić dla siebie na expa ? stawiam monka i musze coś w tym czasie robić ;p
W zasadzie na tym levelu nic ciekawego nie porobisz... albo fire bomby, albo krzaki...
Najlepiej byłoby wbić 1 poziom więcej i robić icicle, albo 3 poziomy - i robić avalanche.
Tak jak kolega up polecam dobić ci ten 1 lvl i robić icicle i z nimi pobić dragi
a stalagmite na cyklopy ? ;) fajnie się z tego sieka ?
Słabo. To jest słabsze nawet od exori tera, więc moim zdaniem szkoda zachodu na te runy, w szczególności że jesteś ED i możesz korzystać ze strike'ów. To samo tyczy się również HMM'ów.
icicile / ava :)
nic innego nie bardzo sie opłaca
jak to pvp to możesz robić uchy na pk do leczenie sumona... (fajna sprawa)
ja na sorcu 27lvl z 26mlvl z stalagmitów w mobki hity rzędu 40-50 (około)Cytuj:
a stalagmite na cyklopy ? ;) fajnie się z tego sieka ?
ale masz paca to nie wiem czemu z runek chcesz walic na tym lvl :D
moim zdaniem stalagmity i Hmm na FACC-u, a na Pacc-u icicles i fire balls
nie chce zakładać nowego temu - czy tasker jest wykrywalny ? takie żeby runki robił, jadł jedzonko .. jeśli jest w 100% niewykrywalny to zapodajcie mi jakiegoś sprawdzonego ;d z góry dziękuje.
cóż... niewykrywalnego bota raczej nie ma...
co do taskera to nie wiem czy są takie opcje zrobione w osobnym bocie...
raczej takie opcje wystapuja w calym bocie. bynajmniej ja sie z takim co by tylko orbil runki sie nie spotkalem ;p
A jak nie icicle to stone showery na 35 lvlu idziesz na mistrock lurujesz po 8 cyców i walisz exp pod 100k/h.
Tasker to macro. Macro symuluje nasze ruchy myszki/klawiatury, więc technicznie wykrywalne nie jest - i nie słyszałem nigdy o banach za macro.
Nie wiem co rozumiesz pod pojęciem "sprawdzony Tasker". To nie jest program pisany pod Tibię - znajdziesz go na dużych stronach typu dobreprogramy itp. i na pewno nie będzie tam żadnych keyloggerów... wystarczy umieć poszukać.