Tak jak w temacie, czy sądzicie że w tym momencie jest warto zacząć przygodę z tibią od nowa?
Wersja do druku
Tak jak w temacie, czy sądzicie że w tym momencie jest warto zacząć przygodę z tibią od nowa?
Jeśli 4fun to tak, jeśli po to by coś osiągnąć to raczej nie ma sensu
to zależy - z paccem gra daje dużo satysfakcji i zabawy, więc myślę, że w takim wypadku się opłaca, ale bez to bez sensu. szybko sie znudzi i szkoda czasu
tak jak 2x up, jeśli dla zabawy warto sobie pograć, poexpić, zabić jakoś czas, w tych czasach są gildię gdzie siedzą na vt, można się przyłączyć pogadać ; ) Z wydawaniem rl hajsu na Tibie zawsze uważałem za lekką głupotę ; x
Co to znacz czy warto zacząć? Trudno powiedzieć, to zależy od ciebie, ale chociażby z ciekawości jak się wszystko pozmieniało to warto
Jak chcesz grać to graj a jak nie chcesz to nie graj proste. Grasz dla zabawy i tak.
Wg mnie gra na rl już nie ma sensu.
Jak masz czas, nie masz co robic to mozesz grac :) Gra przeszla taka transformacje ze ciezko bedzie z poczatku to ogarnac wiec jeszcze wiecej zabawy bedzie ;D
Ktos tam up pisal ze jak juz chcesz cos osiagnac to nie masz sensu. Hum ja twierdze inaczej zalezy jak ogarniasz gre i ile bys w nia gral :) . Bo mam kumpli co w ciagu roku wbija sobie spokojnie z 140+ lvl . bez wiekszego maniaczenia.
Czy warto?
Raczej nic nie zarobisz na tym, 4fun - zależy od gustu, jak dla mnie tibia już dawno została spalona :d
Jeżeli tylko ci się chce grać to graj. Cipsoft w ostatnim czasie naprawdę wprowadza fajne rzeczy, pomysły... Klient flash.
Osiągnąć można coś zawsze ;>
Szkoda czasu. RL > tibia. Chyba, że postawisz 10 botów i będziesz na tym zarabiał ;D
Powiem tak jak się ma ogarnietych kolegów którzy pomogą Ci wbić kilkadziesiąt ładnych leveli to pewnie ! a jak cieszy jak wbijesz z 10 leveli z rzędu :)
Czy wy juz odrazu by grac w tibie musicie zarabiac o_O lol dziwi mnie takie podejscie. Teraz kase sprzedaje kazdy , itemy tanie , a kasa na allegro jeszcze tanszcza.. moj srv pvp 5zl=100k o_O co to masz..