Daja mi cos bohy na 21 lvl ? palek. Kase na nie mam .
Wersja do druku
Daja mi cos bohy na 21 lvl ? palek. Kase na nie mam .
Dodają speeda, bodajże +30, więc raczej coś dadzą...
ja bym i tak je na 30lvl założył.
nie ma sensu jak na razie. Jak grasz na pvp to jeszcze ktoś zobaczy, że na 20 lvlu szybko chodzisz i możesz stać się targetem, a i tak na tym lvlu nie masz przed czym 'uciekać'
Jak grasz na n-pvp, to możesz zakładać, wszędzie szybciej dojdziesz, na pvp to raczej kiepskawo jak @up, powiedzieli.
e tam. raczej ciężko zauważyć różnicę w szybkości. u siebie tak, ale u innego playera to bardzo trudno stwierdzić czy ma bohy czy nie. jak masz na nie kase to se kup.
ja nigdy nie widzialem zadnej roznicy miedzy chodzeniem z bohami a bez. sprawdzalem to kilkukrotnie, i nie wiem, zuzyte bohy kupilem czy co (xP)
generalnie to lepiej do 30 chodzic w leather, ja osobiscie od poczatku chodzilem z croco a na 35 palkiem zakladalem bohy
@up
Też czasami różnicy nie czułem, ale to przez lagi.
dodają decyzje zalezy od ciebie
a także od serwera... pvp / no-pvp ...
przed chwilą mój kumpel(29lvl) padł (pk) spadły mu bochy i robe...
a przed ich kumpem mówił że buty zadko spadają to się opłaca...
jeśli grasz na no-pvp to sobie kup :)
zaś pvp ... głęboko bym się zastanowił czy to ci się przyda
w pk jak będziesz miał paśc to padniesz kumpla dopadł 67 EK... nie miał szans :O
zazwyczaj jeśli ktoś cie pkuje z lvl podobnym do ciebie to są 3 opcje;
- albo spierdolisz ( i w tym mogą pomoc boszki)
-albo go zajebiesz :) (one się tyczą jeśli się ogarnia i ma potki)
no ja bym ich nie kupowałe wolał bym kase na skila/potki wydac :)
edit:
ach to ty owocowy :D
@up
poważnie? a czemu akurat na tych. skąd to wziąłeś, nie wiedziałem o tym a bardzo ciekawe.
Poniekąd jego teoria to prawda, a poniekąd nie. Tak naprawdę to wszystko zależy od podłogi po której chodzisz. Każda ma jakiś mnożnik, na którym czuć różnicę w chodzeniu swoją postacią. Tak jak on powiedział, nosząc bohy, poczujesz mega różnicę wbijając 119->120 poziom, a także 202->203 i kilka innych. Nie ma żadnego speed boosta na postacie, tylko na podłogi. Skąd to wziął? Można to zwyczajnie zauważyć - najprościej chodząc po kafelkach/miejskiej kładce po kilku(nastu) awansach.
Ja na PVP nawet już nosiłem, blessy są teraz tanie więc nie widzę problemu (a parę razy uratowały mi życie). Do 21 lvla jest quest gdzie wszystkie blessy można mieć za 5k.