-
palek za 20 zl ?
jak myslicie oplaca sie kupic palka 57 lvl skile 75/56 + 50k z r-key i email za 20 zl ? bo koles selal za 30 ale spuscil mi na 20 ... czy moze grac swoim palkiem 20 lvl i dolozyc 10zl i kupic pacca na 30 dni ;>? bo kupie palka od niego za 20 + zmiana r-keya 30 i to juz sie robi za takiego low lvl 50 zl...i to facc
-
graj swoim i kup pacca
kupowanie postaci to wg mnie głupota, lepiej samemu to wbić i mieć z tego fun ;)
-
no ale taki palek jak on sela to za 20 zl to grosze jak za takiego palka ale tak jak mowie taka lipa bo dochodzi zmiana r-keya pacc itd;/
-
No dlatego kup pacca na swojego, będziesz przynajmniej miał satysfakcje z tego, że wbiłeś sam ten lvl ;p
-
No w sumie nie dużo kosztuję, ale rób jak uważasz. Ja tam wole grać swoją postać i samemu do wszystkiego dojść ;-)
-
dobra to gram swoim : > macie racje.
-
graj swoim nie kupuje paca ze skialem 50 jakie masz...
bo będziesz sie męczył na typ pacu ew... pozniej dojdziesz do wniosku iż kurwa ja pierdole ale zjebanie skile ale sie expi lipa
i jakieś dni z paca przejebiesz na skila...
-
Namowliscie na gre wlasnym jednak dzis juz 2 lvl od 19 ; > mysle ze wklepie dzis z 22 . puszek wiadomo ze jak bd zdecydowany na pacca to poswiecie pare dni na skilanie na faccu :)
-
to dobrze :D nie wiem co ty masz do tych amazonek :)
ja swoim palkiem mam 28lvl i nadal na nich siedzę a to już jest 20 lvl :D